Τα γενέθλιά του έχει ο πρίγκιπα Λούις, ο μικρότερος γιος του διάδοχου του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ, και της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον. Ο μικρός πρίγκιπας έγινε 6 ετών με τους γονείς του να δίνουν στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του.

Μάλιστα, τη φωτογραφία που τράβηξε η μητέρα του, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ανέβηκε στα social media του Ουίλιαμ και της Κέιτ με τη λεζάντα να γράφει: «Ευτυχισμένα 6α γενέθλια, πρίγκιπα Λούις! Σας ευχαριστούμε για όλες τις ευχές σήμερα».

Δείτε την ανάρτηση:

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Ουίνδσορ τις «τελευταίες ημέρες» τόνισε το Παλάτι, σύμφωνα με το BBC. Σημειώνεται πως ο πρίγκιπας Λούις γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 2018 στην πτέρυγα Λίντο του Νοσοκομείου St Mary’s, όπως και οι Σάρλοτ και Τζορτζ.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Πρώην βασιλικός σεφ εξηγεί γιατί τα παιδιά τους δεν τρώνε μαζί τους

Οι τελευταίοι μήνες ήταν μία δύσκολη περίοδος για την οικογένεια λόγω της διάγνωσης του καρκίνου της Κέιτ, τονίζει το Sky News.

Υπενθυμίζεται πως ο Λούις εθεάθη για τελευταία φορά δημόσια την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν η βασιλική οικογένεια έκανε την παραδοσιακή εορταστική της εμφάνιση στο Σάντρινγκχαμ καθώς πήγαινε στην εκκλησία.

Η φωτογραφία αυτή, έρχεται αφού ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, επανήλθε στα βασιλικά του καθήκοντα την περασμένη εβδομάδα, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της Κέιτ. Ο πρίγκιπας επισκέφθηκε μια φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων, "Surplus to Supper", στο Σάρρεϋ.