Το Ιράν φαίνεται ότι έχει εντοπίσει όλες τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ και φέρεται έτοιμο να τις πλήξει ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε επίθεση από το Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Skynews, το Ιράν προειδοποιεί ότι μπορεί να «αναθεωρήσει το πυρηνικό δόγμα», καθώς έκθεση αναφέρει ότι το Ισραήλ «είναι απίθανο να εξαπολύσει χτύπημα εκδίκησης μέχρι μετά το Πάσχα».

Πάντως, πηγές των ΗΠΑ φέρεται να δήλωσαν ότι το Ισραήλ είναι απίθανο να επιτεθεί στο Ιράν μέχρι να τελειώσει η μεγάλη εβραϊκή γιορτή αργότερα αυτόν τον μήνα. Εν τω μεταξύ, το Ιράν προειδοποιεί ότι μπορεί να αναθεωρήσει το πυρηνικό του δόγμα, εν μέσω υπονοιών ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να στοχεύσει πυρηνικές εγκαταστάσεις στη χώρα.

Άγνωστο πότε θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ

Εν τω μεταξύ, η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν μπορεί να καθυστερεί για θρησκευτικούς λόγους. Αυτό, τουλάχιστον, ανέφερε σε δηλώσεις του ένας ανώτατος Αμερικανός αξιωματούχος. Ο αξιωματούχος των ΗΠΑ μιλώντας στο ABC ανέφερε ότι το Ισραήλ δεν αναμένεται να απαντήσει στην επίθεση με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη του Ιράν τουλάχιστον μέχρι τις διακοπές του εβραϊκού Πάσχα, αλλά πρόσθεσε ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει.