Το ραντεβού με την τύχη ήταν… αδιανόητο για έναν υπερτυχεό από το Νιού Τζέρσι, ο οποίος κέρδισε ένα αστρονομικό ποσό σε λοταρίαΟ υπερτυχερός  κέρδισε το απίστευτο ποσό των 1,13 δισ. δολαρίων στη λοταρία Mega Millions!

Μετά από 31 διαδοχικά τζακ ποτ o άγνωστος παίκτης μάντεψε σωστά τους τυχερούς αριθμούς: 7, 11, 22, 29, 38 και το χρυσό «τζόκερ» του Mega Ball, τον αριθμό 4 και κέρδισε το πέμπτο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του Mega Millions. Και να σκεφτεί κανείς ότι οι πιθανότητες να μαντέψει κάποιος τους τυχερούς αριθμούς στο Mega Millions είναι μία προς 302.575350!

Ο νέος δισεκατομμυριούχος μπορεί να εισπράξει σε ετήσιες δόσεις τα κέρδη του ή εφάπαξ ένα ποσό γύρω στα 537,5 εκατ. δολάρια. Σε αντίθεση με άλλες πολιτείες στο Νιου Τζέρσεϊ οι νικητές του Mega Millions μπορούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και να εισπράξουν τα κέρδη τους σε διάστημα μέχρι και ενός χρόνου από την κλήρωση.

Από ένα εκατομμύριο δολάρια θα πάρουν οι 13 παίκτες στην Καλιφόρνια, το Κολοράντο, τη Φλόριντα (2), τη Νέα Υόρκη (2), τη Τζόρτζια, το Ιλινόις, την Ιντιάνα, το Οχάιο και το Μίσιγκαν, που βρήκαν τους πέντε αριθμούς.