Άλλο ένα βίντεο ντοκουμέντο από το μακελειό του ISIS στη Μόσχα ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media και στο οποίο φαίνεται ο χώρος όπου οι τρομοκράτες του ISIS άνοιξαν πυρ αδιακρίτως σκοτώντας δεκάδες ανθρώπους.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό να υπάρχουν αγνοούμενοι από το συγκρότημα που θα έδινε την παράσταση. Μάλιστα το επιχείρημα αυτό ενισχύεται από τη στιγμή που ένα μέλος του συγκροτήματος δεν έχει δώσει σημεία ζωής. 

«Καθόμουν στο διάδρομο του π0ρώτου ορόφου όπου υπάρχουν μπαλκόνια. Ακούσαμε πυροβολισμούς. Στην αρχή δεν καταλάβαμε τι συνέβαινε. Μετά είδα τους τρομοκράτες να εισβάλουν και άρχισαν να πυροβολούν όλο τον κόσμο. Μετά έριξαν βόμβες μολότοφ και όλα πήραν φωτιά», δήλωσε ένας μάρτυρας του μακελειού.

«Κατευθυνθήκαμε προς την έξοδο, εκεί είδαμε ότι ήταν κλειστή. Τρέχαμε παντού σε όλο το Crocus City προσπαθώντας να βρούμε διαφυγή, μάταια. Τότε πήγαμε στο υπόγειο, ακούσαμε τους διασώστες και μας έβγαλαν έξω», πρόσθεσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d00xmq6780k1)