Στον κόσμο της Barbie μπαίνει και η βασίλισσα Καμίλα, η οποία πλέον έχει τη δική τους κούκλα, ενώ η αντίδραση της όταν είδε το ομοίωμα της σκόρπισε χαμόγελα στους γύρω της. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η 76χρονη σύζυγος του βασιλιά Καρόλου παρέθεσε δεξίωση στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η βασίλισσα Καμίλα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια της τη στιγμή που αντίκρισε τη δική της κούκλα Barbie, ενώ έκανε και αστεία για τους σχεδιαστές της οι οποίοι «αφαίρεσαν περίπου 50 χρόνια από τη ζωή της»!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η διάσημη ηθοποιός και Dame, Έλεν Μίρεν, ως πρόεδρος της οργάνωσης WOW (Women of the World).

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Βασίλισσα Καμίλα έδειχνε κομψή με μπλε μίντι φόρεμα με λεπτομέρεια με φερμουάρ από τη Fiona Clare και μαύρη κάπα Amanda Wakeley.

Η σύζυγος του Βασιλιά Καρόλου ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα βραχιόλι Van Cleef & Arpels, σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια και μαύρες μπότες από τον Eliot Zed.

Πριν από τη δεξίωση το WOW Global είχε ενημερωθεί λεπτομερώς για τις ενδυματολογικές επιλογές της Καμίλα, ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει με απόλυτη ακρίβεια την Barbie της.

Οι σχεδιαστές της κούκλας αναδημιούργησαν επιδέξια το χαρακτηριστικό χτένισμα της Καμίλα και πρόσθεσαν μία καρφίτσα της WOW Global στην κάπα της.

Όταν έπιασε στα χέρια της την κούκλα, η Βασίλισσα είπε χαμογελώντας:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι υπέροχη και μου αφαίρεσαν περίπου 50 χρόνια. Είμαι πολύ ευγνώμων»!


Φωτογραφία από WPA Pool/Getty Images