Μια.. διαφορετική οικογένεια δημιούργησε ένα ζευγάρι στο Τέξας, φέρνοντας στη δημοσιότητα μια απίστευτη ιστορία αγάπης.

Ο 36χρονος Τζέιμς Άμστρονγκ έχει αναλάβει από κοινού με τη σύζυγό του, Κρις, τη φροντίδα του πρώην άντρα της, ο οποίος υπέστη βαριά εγκεφαλική βλάβη μετά από ένα φριχτό τροχαίο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2016, ωστόσο η σχέση τους συνοδεύτηκε από μια ασυνήθιστη δέσμευση.

Η 38χρονη Κρις είναι η νόμιμη κηδεμόνας του πρώην συζύγου της, του 38χρονου Μπράντον, οι οποίοι ήταν ζευγάρι από το γυμνάσιο. Ο Μπράντον υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα δύο χρόνια μετά το γάμο τους το 2006 και ως εκ τούτου, έμεινε με δραματικά μειωμένες πνευματικές και σωματικές ικανότητες, μη μπορώντας να φροντίσει ο ίδιος τον εαυτό του. Μετά από χρόνια, η Κρις αποφάσισε ότι έπρεπε να προχωρήσει στη ζωή της, αλλά δεν ήθελε να τον εγκαταλείψει. Έτσι, χώρισαν, αλλά εκείνη στη συνέχεια κατέθεσε έγγραφα για να γίνει νόμιμη κηδεμόνας του.

Ο νέος σύζυγος φροντίζει μαζί με την αγαπημένου τον πρώην της

Όταν ο Τζέιμς γνώρισε την Κρις, γνώριζε ότι ο Μπράντον θα ήταν μέρος της ζωής τους, αλλά δεν είχε πρόβλημα να αναλάβει μαζί με τη σύζυγό του τη φροντίδα του πρώην άντρα της. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο CBS Mornings: «Δεν είναι μόνο η αγάπη για εκείνη, είναι και η αγάπη για τον Μπράντον. Μας χρειάζεται. Χρειάζεται ανθρώπους που τον αγαπούν».

One family's journey of love and devotion through tragedy

Το ζευγάρι είναι στο πλευρό του Μπράντον σε κάθε βήμα του, με την πρώην σύζυγό του να δηλώνει: «Νομίζω ότι η σωματική του βοήθεια προς τον Μπράντον είναι το ένα κομμάτι. Το γεγονός ότι τον αλλάζουμε μαζί, μπορώ να το κάνω μόνη μου, αλλά είναι πολύ, πολύ δύσκολο. Ο Τζέιμς με βοηθάει, αυτό είναι ένα τέτοιο δώρο αγάπης».


Μια διαφορετική οικογένεια

Η ιδιόμορφη οικογένεια περιλαμβάνει επίσης τα παιδιά του Τζέιμς και της Κρις, τα οποία λατρεύουν τον Μπράντον και τον αποκαλούν «θείο» τους.


Μάλιστα, όπως  αναφέρει το ρεπορτάζ της New York Post, ο Τζέιμς δήλωσε ότι θα τα εγκατέλειπε όλα, αν υπήρχε μια ευκαιρία για τον Μπράντον να αναρρώσει. Όπως ανέφερε η Κρις, αποκαλύπτοντας τα λόγια του νυν συζύγου της: «Είπε ότι αν συμβεί κάποια θαυματουργή θεραπεία για τους ανθρώπους με εγκεφαλική βλάβη και ο Μπράντον μπορεί να θεραπευτεί, θα ήθελα να είσαι μαζί του, ήσουν μαζί του πρώτα». Η αγάπη του Τζέιμς για τον Μπράντον είναι τόσο βαθιά, που είπε ότι θα εξακολουθούσε να τον φροντίζει ακόμη και αν η Κρις δεν ήταν πλέον κοντά του για να το κάνει η ίδια. Όπως δήλωσε: «Της είπα επίσης ότι αν της συμβεί κάτι ή πεθάνει θα παλέψω για την κηδεμονία του».

Ο Μπράντον πλέον ζει σε γηροκομείο, αλλά η Κρις και ο Τζέιμς τον επισκέπτονται τακτικά και τον φροντίζουν γιατί θα είναι για πάντα μέλος της οικογένειας.