Νέο πλήγμα για βασιλική οικογένεια της Βρετανίας καθώς το βράδυ της Τρίτης (27/2) έγινε γνωστός ο θάνατος του Τόμας Κίνγκστον, γαμπρού του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ και πρώην της Πίπα Μίντλετον, αδερφής της Κέιτ, στα 45 χρόνια του.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα πληροφορήθηκαν το θάνατο του Τόμας Κίνγκστον σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού, ενώ οι γονείς της χήρας του Τόμας Κίνγκστον, έδωσαν το παρών το πρωί της Τρίτης (27/2) στο ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στο Γουίνδσορ.

Ο Τόμας Κίνγκστον, που παντρεύτηκε την κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Michael of Kent το 2019, βρέθηκε νεκρός στο Gloucestershire το απόγευμα της Κυριακής και οι πρώτες βοήθειες κλήθηκαν μετά της 6. 

Θάνατος Τόμας Κίνγκστον: "Εξαιρετικός άνθρωπο που φώτισε τις ζωές όλων"



Η Lady Γκαμπριέλα απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της σε κοινή δήλωση με την οικογένειά του, περιγράφοντάς τον ως έναν «εξαιρετικό άνθρωπο που φώτισε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν». Ο τραγικός θάνατός του περιγράφηκε ως «μεγάλο σοκ για ολόκληρη την οικογένεια».

Θα τα ακριβή αίτια του θανάτου του, θα γίνει έρευνα αλλά δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες ούτε άλλοι εμπλεκόμενοι σύμφωνα με αυτά που έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα έστειλαν τις «τις πιο εγκάρδιες σκέψεις και τις προσευχές τους» στην Λαίδη Κίνγκστον και την οικογένεια του Τόμας Κίνγκστον.