Μεγάλη ήταν η λαχτάρα για τους 106 επιβάτες αεροσκάφους στη Σερβία, όταν αυτό συγκρούστηκε στον διάδρομο της προσγείωσης. Ειδικότερα, σύγκρουση σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα στο Βελιγράδι, καθώς αεροπλάνο χτύπησε σε συστήματα προσγείωσης.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας, η σύγκρουση στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου είχε «πρωταγωνιστή» αεροπλάνο της ελληνικής Marathon Airlines, το οποίο λειτουργεί αυτόν τον καιρό για λογαριασμό της Air Serbia. 

Όπως αναφέρεται, κατά την αναχώρησή του με προορισμό το Ντίσελντορφ, η αριστερή πλευρά του αεροσκάφους υπέστη σοβαρές ζημιές όταν χτύπησε τη διάταξη συστημάτων προσγείωσης οργάνων του απέναντι διαδρόμου, που βρίσκεται κοντά σε αυτοκινητόδρομο.

Αφού δυσκολεύτηκε να κερδίσει ύψος, το αεροσκάφος έτρεμε καθώς μπήκε στο μοτίβο κράτησης για περίπου μία ώρα πριν επιστρέψει με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, ανέφεραν σερβικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα επιβάτες. Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος.

Βίντεο και εικόνες δείχνουν το μέγεθος της ζημιάς του αεροσκάφους. Οι πυροσβέστες ψέκασαν την άτρακτο με αφρό καθώς φαινόταν να διαρρέει καύσιμο από το κατεστραμμένο αεροσκάφος.