Σκηνές που θυμίζουν ταινία τρόμου σε περιοχή της Βραζιλίας όταν επιβάτης πλοίου έκανε προσπάθεια να βγει από αυτό επιχειρώντας ένα επικίνδυνο άλμα με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. 

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις όχθες του ποταμού Tapajós, ενός από τους σημαντικότερους παραπόταμους του Αμαζονίου, στη Βραζιλία, το πρωί του Σαββάτου, ενώ τελικά το αριστερό του πόδι ακρωτηριάστηκε!

akrotiriasmos-vrazilia__1_
akrotiriasmos-vrazilia__2_
akrotiriasmos-vrazilia__3_


Βραζιλία: Το χρονικό του σοβαρού ατυχήματος, που οδήγησε σε ακρωτηριασμό


Όλα ξεκίνησαν, όπως φάνηκε σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, όταν ο άνδρας πήδηξε πύλη που χωρίζει τα αυτοκίνητα από τη ράμπα, καθώς το πλοίο πλησίαζε στο λιμάνι.

Ενώ κατέβαινε τη ράμπα, σε μια προσπάθεια να βγει πρώτος από το πλοίο, και προτού προλάβει να πατήσει στην ακτή, έχασε την ισορροπία του και γλίστρησε στο κενό. Καθώς έπεσε, προσπάθησε να πιαστεί με τα χέρια του από την άκρη της αποβάθρας. Προτού, όμως, προλάβει να σηκωθεί ολόκληρος, κι ενώ το πλοίο δεν είχε σταματήσει, η ράμπα χτύπησε το πόδι του νεαρού.





Στο σημείο επικράτησαν στιγμές πανικού με τον κόσμο που βρισκόταν στην ακτή να σπεύδει να βοηθήσει τον τραυματία που έκλαιγε από τον πόνο και το πλήρωμα του πλοίου να κατεβαίνει για να δει τι συμβαίνει.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κοντινή περιοχή για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία του πλοίου, με την οποία έκανε γνωστό ότι μόλις αντιλήφθηκε το πλήρωμα το συμβάν έσπευσε να παράσχει βοήθεια, όμως έχει αρχίσει έρευνα για το συμβάν.