Σοκ προκαλούν τα πλάνα από την επίθεση ενός άντρα προς ορισμένες γυναίκες σε αποβάθρα σταθμού του μετρό στην Ισπανία. Το βίντεο καταγράφηκε από κάμερες κλειστού κυκλώματος το πρωί της Παρασκευής στο σταθμό Camp de l’Arpa, στην Βαρκελώνη.

Όπως θα φαίνεται στο βίντεο, ο άνδρας περπατά ήρεμος και αμέριμνος στην αποβάθρα του μετρό, ώσπου ξαφνικά αρχίζει να χτυπά σχεδόν κάθε γυναίκα που βλέπει μπροστά του. Μέχρι να συνειδητοποιήσουν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι στο σημείο τι συμβαίνει, ο άντρας προχωρά προς μία κοπέλα η οποία φορά ακουστικά και χαζεύει ανυποψίαστη το κινητό της. Τότε ο δράστης της ρίχνει μία γερή μπουνιά στο κεφάλι και τη ρίχνει στο έδαφος.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα φέρεται να υπέστη διάτρηση τυμπάνου.

Δείτε βίντεο:

Agresión contra varias mujeres en España

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, ενώ τον κυνήγησαν κάποιοι από τους επιβάτες. Τελικά τον συνέλαβαν φύλακες ασφαλείας του Οργανισμού Μεταφορών της Βαρκελώνης (TBM) και τον παρέδωσαν στους άνδρες της αστυνομίας της Καταλονίας, της Mossos d’Esquadra.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τα κίνητρα του δράστη, που αναφέρεται ως άτομο βορειοαφρικανικής καταγωγής με βεβαρημένο ποινικό μητρώο για ληστείες, και κατά πόσον ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ η ναρκωτικών. Ερευνά επίσης το ενδεχόμενο ο δράστης να επιτέθηκε και σε άλλες γυναίκες εντός του συρμού, από τον οποίο αποβιβάστηκε στην αποβάθρα.

Ο συλληφθείς θα εμφανιστεί στο δικαστήριο προσεχώς κατηγορούμενος για απρόκλητες επιθέσεις και τον τραυματισμό των γυναικών.