Ένα νιόπαντρο ζευγάρι από τις ΗΠΑ έπεσε θύμα εν ψυχρώ δολοφονίας μέσα σε μπαρ του Ουινσκόνσιν. Η 37χρονη Τζίνα Γουάινγκαρτ και ο 33χρονος Έμερσον Βάινγκαρτ πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν μέσα στο Sports Page Barr όπου η γυναίκα εργαζόταν.

Η Αστυνομία έλαβε κλήση για το περιστατικό λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης. Μόλις έφτασαν στο μπαρ βρήκαν το ζευγάρι να κείτεται νεκρό στο πάτωμα του μαγαζιού.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 37χρονη ήταν υπάλληλος μερικής απασχόλησης στο μπαρ και ο σύζυγός της πήγαινε συχνά να της κάνει παρέα έως ότου σχολάσει.

Δεν είναι γνωστό αν το ζευγάρι ήταν ο πραγματικός στόχος

Οι έρευνες για το αιματηρό περιστατικό είναι σε εξέλιξη, χωρίς ακόμη να έχει γίνει κάποια σύλληψη ή να έχουν ταυτοποιηθεί ο δράστης ή οι δράστες. Επίσης άγνωστο παραμένει εάν ο πραγματικός στόχος ήταν το ζευγάρι ή πρόκειται για ατυχές γεγονός.

«Πρέπει κάποιος να τους είδε»

«Είναι ανατριχιαστικό», είπε ο πατέρας του 33χρονου, Τζεφ Γουάινγκαρτ.

«Κάποιος πρέπει να τους είδε. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν μόνο αυτή και αυτός στο μπαρ. Άρα κάποιος τους είδε, και κάποιος έπρεπε να δώσει μια περιγραφή τους, και κάποιος έπρεπε να δει το αυτοκίνητο όταν έφυγε, και καλύτερα να τον βρουν», πρόσθεσε.

Ο συντετριμμένος πατέρας δήλωσε επίσης πως ο γιός του τον είχε καλέσει λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του. «Όταν απάντησα, δεν ήταν κανείς εκεί… εγώ κοιμόμουν. Πιθανότατα δεν ήξερε ποιον άλλον να καλέσει» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Ιούνιο του 2023.

Ο Έμερσον ήταν διευθυντής τμήματος σε ένα παντοπωλείο και η Τζίνα εργαζόταν επίσης στην Wisconsin Vision Associates.

Η διπλή ανθρωποκτονία άφησε τους κατοίκους της μικρής πόλης συγκλονισμένους και οι ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων δήλωσαν ότι θα λάβουν περαιτέρω μέτρα ασφαλείας.

«Είναι ένα αβέβαιο συναίσθημα», δήλωσε ιδιοκτήτης επιχείρησης κοντά στον τόπο του εγκλήματος. «Ξέρετε, δεν γνωρίζουμε τίποτα αυτή τη στιγμή».