Ανησυχία επικρατεί στη Βρετανία για την υγεία του Βασιλιά Καρόλου, καθώς ο 75χρονος μονάρχης δεν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στον προβλεπόμενο χρόνο μετά την εγχείρηση που έκανε για διογκωμένο προστάτη και χρειάστηκε να παραμείνει νοσηλευόμενος στο London Clinic.


Βασιλιάς Κάρολος: Παρέμεινε σε νοσηλεία για 3η ημέρα

Ο Βασιλιάς Κάρολος εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή (26.1.2024) στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη εγχείρηση για διογκωμένο προστάτη. Όμως, ενώ έπρεπε να πάρει εξιτήριο μετά από 2 ημέρες, η Sun αναφέρει ότι παρέμεινε σε νοσηλεία για 3η ημέρα και έτσι προκλήθηκαν ανησυχίες για την υγεία του. Λόγω της επέκτασης της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, ο Βασιλιάς Κάρολος αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις υποχρεώσεις του έως ότου πάρει εξιτήριο.

Φυσικά, στο πλευρό του είναι η Βασίλισσα Καμίλα, η οποία τον επισκέφθηκε χθες (28.1.2024) τρεις φορές, σύμφωνα με τη βρετανική Sun.

Πηγή προσκείμενη στο Μπάκιγχαμ μίλησε στη Sun για την κατάσταση της υγείας του Βασιλιά Καρόλου, λέγοντας ότι «θα έμενε στο νοσοκομείο για περισσότερο από 2 νύχτες, μόνο αν προέκυπτε κάποιο πρόβλημα. Η μεγαλύτερη παραμονή του είναι για προληπτικούς λόγους, ωστόσο είναι κατανοητό ότι προκάλεσε ανησυχία».

Στο νοσοκομείο παραμένει και η Κέιτ Μίντελτον

Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο παραμένει νοσηλευόμενη και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον. Οι πληροφορίες για την υγεία της δίνονται… με το σταγονόμετρο, όμως μια ισπανική εκπομπή έκανε αποκάλυψη – σοκ ότι «κινδύνευε η ζωή της και έπρεπε να σωθεί άμεσα».