Σπάνια είδηση το γεγονός ότι ένα καταφύγιο ζώων άδειασε. Όλα τα ζώα που φιλοξενούνταν στο καταφύγιο υιοθετήθηκαν. Ύστερα από 50 χρόνια το καταφύγιο είναι άδειο.

Ενώ άλλα καταφύγια ζώων ανά τον κόσμο δυσκολεύονται να διαχειριστούν το πλήθος των αδέσποτων που φιλοξενούν, καθώς οι αφίξεις πολλαπλασιάζονται αλλά όχι και οι υιοθεσίες, μια είδηση που έρχεται από τις ΗΠΑ ξεχωρίζει με την αισιοδοξία της. Ο λόγος για το καταφύγιο σκύλων Adams County SPCA, που έκανε μια διαφορετική ανάρτηση: όχι μία ακόμα αγγελία για υιοθεσία, αλλά μια φωτογραφία με άδεια όλα τα κλουβιά του, αφού, όπως εξήγησε στη λεζάντα, όλα τα ζώα του υιοθετήθηκαν.

Η ανάρτηση από το καταφύγιο

Όπως έγραψε, συγκεκριμένα, στα social media: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για εμάς! Πριν από δύο εβδομάδες τα καταφύγιά μας ήταν σχεδόν γεμάτα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καθόλου σκυλιά (μόνο μία γάτα που υποδεχτήκαμε πριν από λίγο)! Η κοινότητά μας ανέλαβε δράση για ακόμα μία φορά! Είναι η πρώτη φορά, μέσα σε 47 χρόνια, που το Adams County SPCA είναι άδειο, ειδικά σε περίοδο Χριστουγέννων, ένα αληθινό θαύμα!

Θα ήταν λίγο να πούμε ότι είμαστε ενθουσιασμένοι. Το προσωπικό και οι εθελοντές μας εργάστηκαν πολύ σκληρά να φροντίσουν τα ζώα και να βεβαιωθούν ότι θα βρουν ένα κατάλληλο σπίτι! Φέτος δώσαμε για υιοθεσία 598 ζώα και βοηθήσαμε 125 αδέσποτα να επανασυνδεθούν με τους ιδιοκτήτες τους! Πω πω, τι γεμάτη χρονιά! Ευχαριστούμε όλους για την ασταμάτητη υποστήριξή τους, ανυπομονούμε για τις νέες περιπέτειες του 2024! Από την επόμενη εβδομάδα θα μεταφέρουμε εδώ ζώα από άλλα καταφύγια, ελπίζοντας στην αποσυμφόρησή τους. Για την ώρα, απολαμβάνουμε αυτή την επιτυχία!».

Today is a great day for the Adams County SPCA! Two weeks ago our kennels were almost filled, now we don't have any dogs...

Δημοσιεύτηκε από Adams County SPCA στις Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023