Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε καφετέρια στο Τορίνο της Ιταλίας το πρωί της Δευτέρας (22/1/2024). Επτά τραυματίες ήταν ο απολογισμός του ατυχήματος. Ένας πελάτης εκσφενδονίστηκε στην κυριολεξία.

Κάμερες κλειστού κυκλώματος κατέγραψαν τι συνέβη, με τις συνθήκες που οδήγησαν στο τροχαίο να μην έχουν ακόμη εξακριβωθεί, αν και το ταχύμετρο του αυτοκινήτου είχε «κολλήσει» στα 115 χλμ./ώρα τη στιγμή της πρόσκρουσης.

Δείτε βίντεο από την εισβολή αυτοκινήτου σε καφετέρια του Τορίνο της Ιταλίας:

Την ώρα που απολάμβαναν το πρωινό τους μέσα στην καφετέρια, το αυτοκίνητο έσπασε την τζαμαρία, εκσφενδονίζοντας έναν πελάτη και προκαλώντας σημαντικές φθορές στο μαγαζί, ενώ οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στον χώρο «πάγωσαν» στη θέα του αυτοκινήτου.

Όλοι οι πελάτες γλίτωσαν από θαύμα. «Θα μπορούσε να είχε γίνει πραγματικό μακελειό, τουλάχιστον 10 άνθρωποι θα μπορούσαν να είχαν πεθάνει», δήλωσε στο BBC η Σιμόνα Κάραστρο, η κόρη του ιδιοκτήτη του καφέ.

Όπως μετέδωσαν τοπικά Μέσα, το ατύχημα προκλήθηκε από σύγκρουση δύο οχημάτων, με αποτέλεσμα το Ι.Χ. να καταλήξει πάνω στα τζάμια της καφετέριας.