Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Λονδίνο, καθώς ένα νεογέννητο μωρό, μόλις λίγων ωρών, εντοπίστηκε από περαστικό γυμνό μέσα σε μια σακούλα για ψώνια, την ώρα που στην πρωτεύουσα της Βρετανίας επικρατούν θερμοκρασίες υπό το μηδέν.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης 18/01, όταν ένας πολίτης που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του άκουσε ξαφνικά το κλάμα του παιδιού σε δρόμο του Λονδίνου.

Πλησιάζοντας, είδε μέσα σε μια σακούλα για ψώνια ένα νεογέννητο τυλιγμένο με μια πετσέτα.


-3 βαθμούς Κελσίου στο Λονδίνο εκείνη την ώρα

Όπως αναφέρει το skynews.com, εκείνη την ώρα στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Νιούχαμ, όπου βρέθηκε το μωρό, τα θερμόμετρα έδειχναν -3 βαθμούς Κελσίου.

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Σίμον Κρικ, σημείωσε πως ο άνθρωπος που εντόπισε το νεογέννητο κοριτσάκι έδρασε άμεσα και το πρώτο που έκανε ήταν να κρατήσει το μωρό ζεστό και μετά να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Μάλιστα, όπως είπε, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και, όπως όλα δείχνουν, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

*Διαβάστε εδώ: Κέιτ Μίντλετον: Ποια είναι τα τρία χειρότερα ενδεχόμενα για την υγεία της - "Φαίνεται ότι πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό"

Ωστόσο, πλέον οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τη μητέρα, καθώς θα χρειάζεται άμεση ιατρική περίθαλψη και θα πρέπει να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.