Νέα συγκλονιστικά πλάνα αποκάλυψαν ένα μυστηριώδες άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (UAP) που μοιάζει με σκάφος «μέδουσας» και δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι, το οποίο μέχρι σήμερα φέρεται να είχε παραμείνει κρυφό από την κοινότητα των πληροφοριών, γράφει η Daily Mail.

Τα πλάνα του στρατού των ΗΠΑ που διέρρευσαν, ήρθαν στο φως από τον ειδικό Τζέρεμι Κόρμπελ. Δύο διαφορετικές γωνίες του αεροσκάφους δείχνουν το μυστηριώδες αντικείμενο, καθώς πετά πάνω από τη γη και το νερό μιας στρατιωτικής βάσης. Το UFO μπορεί να γίνει αντιληπτό μόνο με θερμική κάμερα και το αντικείμενο εναλλάσσεται μεταξύ μαύρου και λευκού, υποδεικνύοντας μια αλλαγή της θερμοκρασίας από ζεστό σε κρύο. Ο Κορμπέλ αποκάλυψε ότι τα στρατεύματα το 2018 έλαβαν οδηγίες να το «κυνηγήσουν».

Το UFO υποτίθεται ότι βυθίστηκε στο νερό για 17 λεπτά στα πλάνα - πριν εκτοξευθεί έξω από το νερό με γρήγορη ταχύτητα. «Περνάει πάνω από ένα στρώμα νερού. Μου λένε ότι σταματάεγια λίγο, κατεβαίνει δύσκαμπτο στο νερό και για 17 λεπτά τίποτα. Και μετά μπουμ! Αυτό το πράγμα βγαίνει από το νερό και εκτοξεύεται στις 45 μοίρες», είπε ο Κορμπέλ, περιγράφοντας τη «συμπεριφορά» του αντικειμένου. Μάρτυρες είπαν ότι κάθε ένα από τα κρεμασμένα «πόδια» του αντικειμένου ήταν ακίνητα.

Διαβάστε ακόμα: Βίντεο από UFO στη βόρεια Αγγλία κατέγραψε μία γυναίκα από την αυλή του σπιτιού της

Ο Τζέρεμι Κόρμπελ, ερευνητής δημοσιογράφος και σκηνοθέτης, είπε ότι η νομιμότητα του βίντεο επιβεβαιώθηκε από πηγές που «κινδύνευσαν να του το αφαιρέσουν». Ο ίδιος δηλώνει «παθιασμένος» με το θέμα και τονίζει οτι θέλει να καταλάβει τι σημαίνουν τα UFO για την ανθρωπότητα». Οι αποκαλύψεις του είναι μέρος της έκθεσής του με τίτλο «TMZ Presents: UFO Revolution»

Μυστηριώδεις αλληλεπιδράσεις μεταξύ UFO και στρατιωτικών πιλότων

Στο ντοκιμαντέρ, ο Κόρμπελ ηγείται της έρευνας που ισχυρίζεται ότι «αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ιστορία του κόσμου». Οι New York Times το 2020 αποκάλυψαν τη μονάδα U.F.O του Πενταγώνου - όπου οι αξιωματούχοι συνεχίζουν να μελετούν μυστηριώδεις αλληλεπιδράσεις μεταξύ UFO και στρατιωτικών πιλότων.

Μετά την πρωτοποριακή αποκάλυψη - μια υποεπιτροπή Εποπτείας του Σώματος πραγματοποίησε ακρόαση για τα UFO τον Ιούλιο του 2023. Τρεις πρώην στρατιωτικοί αξιωματούχοι είπαν στο Κογκρέσο κατά την ακρόαση ότι η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ περισσότερα για τα ΑΤΙΑ από όσα αφήνει να μάθει το κοινό.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης - ένας πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών είπε ότι άνθρωποι δολοφονήθηκαν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ως μέρος της συνωμοσίας για να κρατήσει μυστικά τα UFO σε μια ακρόαση-βόμβα που πραγματοποιήθηκε από το Κογκρέσο.


Ο David Grusch - πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών - είναι ένας από τους τρεις στρατιωτικούς πληροφοριοδότες που κατέθεσαν ενόρκως ότι είχαν συναντήσεις ή γνώση σχετικά με μυστικά κυβερνητικά προγράμματα που περιλαμβάνουν τεχνολογία που δεν είναι ανθρώπινη. Υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ είχαν στην κατοχή τους UFO από τη «δεκαετία του 1930» και τα ανασχεδιάζουν κρυφά, διεξάγοντας μια δημόσια εκστρατεία παραπληροφόρησης για να αποτρέψουν τη δημόσια διαρροή των λεπτομερειών.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της πρώτης στο είδος της ακρόασης, ο Tim Burchett (Ρεπουμπικανός από το Τενεσί) ρώτησε τον Grusch: «Προσωπικά εσείς, έχετε ακούσει κάποιον να έχει δολοφονηθεί;» Και εκείνος απάντησε: «Πρέπει να είμαι προσεκτικός απαντώντας σε αυτήν την ερώτηση. Κατύηθυνα άτομα με αυτές τις γνώσεις στις αρμόδιες αρχές».

Τα μέλη της Επιτροπής Εποπτείας της Βουλής πρόκειται να υποβληθούν σε απόρρητη ενημέρωση για τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενα κοινώς γνωστά ως UFO, αυτή την εβδομάδα. Η συνάντηση, που καλύπτεται από μυστήριο, υπογραμμίζει το αυξανόμενο ενδιαφέρον των πολιτικών και των δύο κομμάτων που απαιτούν αυξημένη κυβερνητική διαφάνεια στο θέμα.