Νέες «βόμβες» για τον πρίγκιπα Άντριου. Ειδικότερα, ο πρίγκιπας Άντριου κατηγορείται ότι συμμετείχε σε ένα «όργιο ανηλίκων» ενώ διέμενε στο σπίτι του Τζέφρι Επστάιν στην Καραϊβική, γνωστό ως «Νησί της Αμαρτίας», όπως ισχυρίζονται τα δικαστικά έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο δούκας του Γιορκ εμπλέκεται και πάλι στο σεξουαλικό σκάνδαλο γύρω από τον παιδόφιλο φίλο του, λίγο περισσότερο από έναν χρόνο αφότου κατέληξε σε συμβιβασμό με την υπόθεση πολλών εκατομμυρίων που είχε καταθέσει η Βιρτζίνια Τζιούφρε το 2022.

«Με ανάγκασαν να κάνω σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου» ισχυρίζεται θύμα

Στις σχεδόν 1.000 σελίδες αποδεικτικών στοιχείων που δόθηκαν στη δημοσιότητα από αμερικανικό δικαστήριο, προέκυψε ότι μία από τις φερόμενες ως σκλάβες του Επστάιν, γνωστή μόνο ως Jane Done 3, ισχυρίστηκε ότι της είπαν να συνευρεθεί με τον πρίγκιπα Άντριου κατά τη διάρκεια ενός οργίου στο νησί του Επστάιν, στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους.

Σε δικαστική κατάθεση του 2014 ισχυρίζεται πως «την ανάγκασαν να έχει σεξουαλικές σχέσεις με αυτόν τον πρίγκιπα όταν ήταν ανήλικη σε τρεις διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες». Ισχυρίζεται ότι αυτό συνέβη στο «Λονδίνο (στο διαμέρισμα της Γκισλέϊν Μάξγουελ), στη Νέα Υόρκη και στο ιδιωτικό νησί του Επστάιν στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους (σε ένα όργιο με πολλά άλλα ανήλικα κορίτσια)».

Τα πρόσφατα έγγραφα που αποσφραγίστηκαν ισχυρίζονται πως ο Επστάιν είπε στην Jane Doe 3 να «δώσει στον πρίγκιπα ό,τι απαιτούσε». Η Jane Doe 3 ισχυρίζεται πως η Γκισλέϊν Μάξγουελ «διευκόλυνε τις πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης του πρίγκιπα Άντριου ενεργώντας ως ‘μαντάμ’ για τον Επστάιν».

Τα ονόματα περισσότερων από 170 ανθρώπων που ήταν είτε συνεργάτες, είτε φίλοι, είτε θύματα του Επστάιν δημοσιοποιούνται μετά από εντολή Αμερικανού δικαστή τον περασμένο μήνα. Στις 900 και πλέον σελίδες των εγγράφων που δόθηκαν χθες το βράδυ στη δημοσιότητα, ο πρίγκιπας Άντριου εμφανίζεται 69 φορές.

Η αντίδραση του Κόπερφιλντ στις κατηγορίες

Σημειώνεται πως η πρώτη δόση των εγγράφων δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Τετάρτης με προσωπικότητες υψηλού προφίλ, όπως ο πρίγκιπας Άντριου και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον. Υπάρχουν επίσης αναφορές για τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Μάικλ Τζάκσον, τον Στίβεν Χόκινγκ και τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ.

Διαβάστε ακόμα: Επστάιν: Στη δημοσιότητα η λίστα του με διάσημα ονόματα - Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα που ήρθαν στο φως

Άμεση ήταν η αντίδραση του Κόπερφιλντ, ο οποίος αρνείται ότι διέπραξε κάποιο αδίκημα και πρόσθεσε πως λυπάται πολύ για τη συνεργασία του με τον Επστάιν.

Τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν πως η Τζιούφρε δήλωσε κατά τη διάρκεια κατάθεσής της το 2016 πως της είχε πει η Γκισλέϊν Μάξγουελ να κάνει σεξ με διάφορους άνδρες, συμπεριλαμβανομένου του Άντριου. Αφού ρώτησε την Τζιούφρε για καθέναν από τους άνδρες, η δικηγόρος που ανήκε στην ομάδα της Μάξγουελ ρώτησε: «Εκτός από τον Γκλεν Ντούμπιν, τον πρίγκιπα Άντριου, τον Ζαν Λουκ Μπρουνέλ, τον Μπιλ Ρίτσαρντσον, έναν άλλο πρίγκιπα, τον ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας ξενοδοχείων και τον Μάρβιν Μίνσκι, υπάρχει κάποιος άλλος που η Γκισλέιν Μάξγουελ σας διέταξε να πάτε να κάνετε σεξ;».

Η Τζιούφρε απάντησε: «Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι υπάρχει. Αλλά μπορώ να θυμηθώ τα ονόματα όλων; Όχι».

Άλλο θύμα ισχυρίζεται πως της έπιασε το στήθος ο πρίγκιπας Άντριου

Ανάμεσα στα έγγραφα υπάρχει και η κατάθεση μιας γυναίκας με το όνομα Johanna Sjoberg,η οποία ισχυρίστηκε πως ο πρίγκιπας Άντριου άγγιξε το στήθος της ενώ καθόταν σε έναν καναπέ στο διαμέρισμα του Επστάιν στο Μανχάταν το 2001. Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα όταν η Τζιούφρε και η Sjoberg βρίσκονταν στο σπίτι του Επστάιν στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης.