Τραγική κατάληξη είχε η καταγραφή βίντεο από μια 14χρονη η οποία φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε την μικρότερη αδελφή της, ενώ κατέγραφαν βίντεο στο TikTok.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα μικρό χωριό της επαρχίας Παντζάμπ του Πακιστάν την Παρασκευή. Η οικογένεια προσπάθησε να εμποδίσει τη γνωστοποίησή του, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη της έρευνας. Ωστόσο, ο αδελφός του θύματος κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία, που άνοιξε φάκελο κατά της ύποπτης.

Η αστυνομία αναζητά την ύποπτη, η οποία παραμένει άφαντη. Ο αρμόδιος επιθεωρητής της αστυνομίας, Μουχάμαντ Νασίρ, δήλωσε ότι «φαίνεται ότι πρόκειται για ατύχημα, αλλά είναι πολύ νωρίς για να βγουν οριστικά συμπεράσματα».

Το περιστατικό είναι το τελευταίο σε μια σειρά από δυστυχήματα που έχουν συμβεί σε νεαρά άτομα ενώ καταγράφουν βίντεο στο TikTok. Τον περασμένο Μάιο μια γυναίκα στη Φλόριντα των ΗΠΑ σκοτώθηκε κατά λάθος ενώ κατέγραφε βίντεο στην πλατφόρμα με μια 20χρονη που χρησιμοποιούσε ως στήριγμα ένα τυφέκιο. Τον Ιανουάριο του 2023 ένας άνδρας έπεσε από ύψος 21 μέτρων και σκοτώθηκε ενώ γύριζε βίντεο για το TikTok κοντά σε απόκρημνο βράχο στο Πουέρτο Ρίκο.