Σε κατάσταση παροξυσμού ένας 37χρονος άνδρας σκότωσε δύο ιερόδουλες στην Ρωσία γιατί δεν μπορούσε να κάνει σεξ μαζί τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη το ρωσικό κανάλι Shot στο Telegram, ο Αλεξέι Βαράκιν αποκεφάλισε την πρώτη ιερόδουλη κατά τη διάρκεια του ραντεβού που είχαν κλείσει για να του προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Τη δεύτερη, φέρεται να την σκότωσε για να ηρεμήσει μετά τον πρώτο φόνο.

Η αστυνομία τον συνέλαβε αφού εντοπίστηκαν τα πτώματα των δύο γυναικών, της 40χρονης Όλγκα Βαρόμπιοβα και της 25χρονης Βλάντα Σκίτσκαγια.

Η πρώτη βρέθηκε αποκεφαλισμένη κοντά στο ξενοδοχείο, όπου είχε συναντηθεί με τον 37χρονο στη Μόσχα, ενώ η δεύτερη πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε μια μέρα μετά στο διαμέρισμα που νοίκιαζε.

Ο 37χρονος θεώρησε πως η 25χρονη τον χλεύαζε γιατί δεν μπορούσε να αποδώσει στο κρεβάτι και της επιτέθηκε με μαχαίρι. Εκείνη προσπάθησε να αμυνθεί και τραυμάτισε τον δράστη. Στη συνέχεια τηλεφώνησε σε μια φίλη της και της είπε ότι κάποιος προσπαθεί να τη σκοτώσει.

Στο πτώμα της υπήρχαν σημάδια απόπειρας αποκεφαλισμού.

Ο Βαράκιν, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πρόσφατα αφεθεί ελεύθερος μετά από πολυετή παραμονή σε ψυχιατρικό ίδρυμα, επειδή είχε σκοτώσει και πάλι δύο ακόμα εργάτριες του σεξ το 2010.

Ο 37χρονος άνδρας εμφανίστηκε στο δικαστήριο μετά τη σύλληψή του και κρίθηκε προφυλακιστέος.