Η Σακίρα έγινε άγαλμα 6 μέτρων στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στην Κολομβία.

Η ίδια η Λατίνα τραγουδίστρια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ιδιαίτερη τιμή που της έκαναν στην πόλη της, Μπαρανκίγια.

Το χάλκινο έργο τέχνης δημιουργήθηκε και τοποθετήθηκε στη γενέτειρά της από τον καλλιτέχνη Yino Márques που δημιούργησε το άγαλμα και προσπάθησε να προσδώσει τη διαβόητη χορευτική κίνηση της τραγουδίστριας από το βίντεο κλιπ του 2005, «Hips Don't Lie».

*Διαβάστε εδώ: Γερμανία: Αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν 49χρονο Τούρκο στη μέση του δρόμου - Προσοχή Σκληρές Εικόνες

Η μεγάλη ποπ σταρ απεικονίζεται να φορά καφέ σουτιέν και μια αέρινη φούστα και έχει τα χαρακτηριστικά μαλλιά της κάτω σπαστά ενώ χορεύει.


Σακίρα: Πόζαρε με τους γονείς της μπροστά στο άγαλμα

Η 46χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες με τους γονείς της, William Mebarak Chadid και Nidia Ripoll Torrado, να ποζάρουν χαμογελαστοί μπροστά από το πανύψηλο άγαλμα.

«Με κάνει χαρούμενη να το μοιράζομαι αυτό με τους γονείς μου και ειδικά με τη μητέρα μου στα γενέθλιά της», έγραψε στη λεζάντα.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)


Στη συνέχεια, ανέβασε στιγμιότυπα της οικογένειάς της με τον δήμαρχο της περιοχής και για την αφιέρωση που της έκαναν, ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ για τη μικρή μου καρδιά».

«Μια καρδιά που συνθέτει, γοφοί που δεν λένε ψέματα, ένα απαράμιλλο ταλέντο, μια φωνή που συγκινεί τις μάζες και ξυπόλητα πόδια που βαδίζουν για το καλό της παιδικής ηλικίας και της ανθρωπότητας», αναφέρει η αφιέρωση στην τιμητική πλακέτα.

Ακόμα, η Σακίρα ανήρτησε και ένα βίντεο.
View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)