Σοκάρουν οι μαρτυρίες μαρτυρίες Ελλήνων για το μακελειό στην Πράγα, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 15 άνθρωποι από τους πυροβολισμούς 24χρονου (ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε) και τουλάχιστον 30 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ορισμένοι σε κρίσιμη κατάσταση.

‘’Έτρεχαν πανικόβλητοι οι άνθρωποι στη γέφυρα του Καρόλου, ότι υπήρχε πανικός, ότι ήταν πολύ φοβισμένοι», ανέφερε Ελληνίδα φοιτήτρια στο δελτίο του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης: Μακελειό στην Πράγα: Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 24χρονος να ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο δύο ανθρώπων την περασμένη εβδομάδα σε δάσος

Επίσης, η εκπαιδευτικός στην Πράγα, Βιργινία Μπούτα, είπε πως «υπήρξε μία αναταραχή και κάποιοι νεκροί λόγω πυροβολισμών».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, εκδόθηκε αστυνομική οδηγία στα τουριστικά πρακτορεία, με υπεύθυνη τουριστικού γραφείου να αναφέρει ότι ‘’Έλληνες υπάρχουν. Δεν έχω κάποια ενημέρωση για το να έχει τραυματιστεί κάποιος Έλληνας. Εμείς ενημερώσαμε τους πελάτες μας καλύτερα να μείνουν για τις επόμενες ώρες στο ξενοδοχείο ή σε κάποιο καφέ, όπως έχει ενημερώσει η αστυνομία μέχρι να σιγουρευτούν ότι ήταν μόνος τους ο δράστης. Είναι ιδιαίτερα φοβισμένοι’’.

Δείτε το βίντεο: