Ήταν και παραμένουν ένα πανίσχυρο ζευγάρι στη μουσική βιομηχανία η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της, ράπερ και παραγωγός Jay-Z, όπως ανέδειξε η εταιρεία Arka, η οποία διαμόρφωσε τη λίστα των δέκα πλουσιότερων ζευγαριών της παγκόσμιας showbiz, με βάση την εμπορική αξία τους.

Έτσι, Μπιγιονσέ και Jay-Z κατάφεραν να εκτινάξουν το 2023 την αξία τους στα 3,04 δισ. δολάρια! Υπενθυμίζεται πως ο Jay-Z, το 2019, είχε γίνει ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ράπερ, ενώ η περιουσία της Μπιγιονσέ, που υπολογίζεται στα 800 εκατ., εκτινάχθηκε με την παγκόσμια περιοδεία της «Rennaisance».

*Διαβάστε εδώ: Οι γνωστοί άγνωστοι "γαλαζοαίµατοι" - Από τα παιδιά της Καμίλα στην εγγονή της Ειρήνης και την "Παριζιάνα"

Στη δεύτερη θέση έχει ανέλθει η Ριάνα με τον A$AP Rocky, με 1,425 δισ. δολάρια, με τη Ριάνα να είναι αυτή που έχει ξεπεράσει το 1 δισ., τόσο από τη μουσική της, όσο και από την επιχειρηματική δραστηριότητά της στη βιομηχανία εσωρούχων. Στην τρίτη θέση, η Τέιλορ Σουίφτ με τον άσο του NFL Τράβις Κέλσι, με 1,13 δισ. δολάρια. Και σε αυτή την περίπτωση, το ένα δισ. ανήκει στη Σουίφτ, η οποία είναι η μόνη που το συγκέντρωσε από τη μουσική της και όχι από παράλληλες επιχειρήσεις.

Ακολουθούν οι Κάιλι Τζένερ - Τίμοθι Σάλαμετ με 725 εκατ. δολάρια και την πρώτη πεντάδα κλείνουν οι Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ με 500 εκατ. δολάρια. Στη δεκάδα βρίσκονται, κατά σειρά, τα εξής ζευγάρια: Ντέιβιντ Μπέκαμ - Βικτόρια Μπέκαμ με 500 εκατ. δολάρια, Μπλέικ Λάιβλι - Ράιαν Ρέινολντς με 380 εκατ. δολάρια, Τζάστιν Μπίμπερ - Χέιλι Μπίμπερ με 320 εκατ. δολάρια, Τσάνινγκ Τέιτουμ - Ζόι Κράβιτς με 90 εκατ. δολάρια και Ζεντάγια - Τομ Χόλαντ με 40 εκατ. δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρώτη δεκάδα έξι είναι οι γυναίκες που έχουν μεγαλύτερη περιουσία από τους άνδρες: Ριάνα, Τέιλορ Σουίφτ, Κάιλι Τζένερ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπλέικ Λάιβλι και Ζεντάγια.


Τop 10

Μπιγιονσέ - Jay-Z: 3,4 δισ. δολάρια
Ριάνα - A$AP Rocky: 1,425 δισ.
Τέιλορ Σουίφτ - Τράβις Κέλσι: 1,13 δισ.
Κάιλι Τζένερ - Τίμοθι Σάλαμετ: 725 εκατ.
Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: 500 εκατ.
Ντέιβιντ Μπέκαμ - Βικτόρια Μπέκαμ: 500 εκατ.
Μπλέικ Λάιβλι - Ράιαν Ρέινολντς: 380 εκατ.
Τζάστιν Μπίμπερ - Χέιλι Μπίμπερ: 320 εκατ.
Τσάνινγκ Τέιτουμ - Ζόι Κράβιτς: 90 εκατ.
Ζεντάγια - Τομ Χόλαντ: 40 εκατ.