Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο ηθοποιός Αντρέ Μπράουερ, ο οποίος πρωταγωνίστησε ως Captain Raymond Holt στην επιτυχημένη κωμωδία «Brooklyn Nine-Nine» και ως ντετέκτιβ Frank Pembleton στο «Homicide: Life on the Street». 



Ο ηθοποιός πέθανε τη Δευτέρα μετά από σύντομη ασθένεια, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του.


Αντρέ Μπράουερ: Ο ηθοποιός από το Brooklyn Nine-Nine

Με τη χαρακτηριστική βαθιά φωνή του, ο Μπράουερ έγινε γνωστός στο δράμα του NBC «Homicide: Life on the Street», το οποίο προβλήθηκε από το 1992 έως το 1998. Κέρδισε ένα Emmy για την ερμηνεία του επίμονου, αλαζονικού ντετέκτιβ Frank Pembleton το 1998.

Ωστόσο η ερμηνεία του ως Captain Raymond Holt στην επιτυχημένη κωμωδία «Brooklyn Nine-Nine» δίπλα στον Andy Samberg ήταν εκείνη που τον έκανε πιο διάσημο. Κέρδισε δύο Critics Choice Awards για τον καλύτερο δεύτερο ανδρικό ρόλο σε κωμική σειρά και έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy για την ερμηνεία του.

Ήταν υποψήφιος 11 φορές για Emmy.



Ποιος ήταν ο ηθοποιός Αντρέ Μπράουερ

Γεννημένος το 1962 στο Σικάγο ο Μπράουερ, ο οποίος ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς του, έκανε θεατρικές σπουδές με υποτροφία στο Stanford και μαθήματα υποκριτικής στο Juilliard.

Ο πρώτος του ρόλος στον κινηματογράφο ήρθε στο «Glory» του 1989 όταν έπαιξε έναν στρατιώτη της Βόρειων σε ένα από τα πρώτα αφροαμερικανικά συντάγματα του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου. Η ταινία κέρδισε τρία Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου του β' ανδρικού ρόλου για τον συμπρωταγωνιστή του Μπράουερ, Ντένζελ Ουάσινγκτον.