Χιλιάδες ταξιδιώτες  εγκλωβίστηκαν από την Παρασκευή το απόγευμα στο αεροδρόμιο του Μονάχου λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Ταξιδιώτες μεταξύ των οποίων και 500 Έλληνες έμειναν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο και ταλαιπωρούνται από τις πολύωρες καθυστερήσεις.



Σε επικοινωνία που είχαν με τα Parapolitika.gr Έλληνες οι οποίοι περιμένουν ήδη 3 ώρες μέσα στο αεροπλάνο για να φύγει η πτήση τους, κάνουν λόγω για πάρα πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και αναφέρουν πως έχει πολύ χιόνι μεν και πρωτοφανή κακοκαιρία αλλά και πολύ κακή οργάνωση απ'την Lufthansa και το ίδιο το αεροδρόμιο... Μάλιστα χαρακτηρίζουν απογοητευτικό για μια χώρα σαν την Γερμανία να έχει τόσο κακή πολιτική προστασία και να μην εξυπηρετούν τους επιβάτες.

Στο βίντεο που μας έστειλαν από το αεροδρόμιο υπάρχει ουρά από τουλάχιστον 500 Έλληνες που περιμένουν να ενημερωθούν στα γκισέ όπου και τους απαντούσαν «βρείτε ξενοδοχείο και κλείστε μόνοι σας άλλη πτήση…».


1.500 άτομα διανυκτέρευσαν στο terminal καθώς δεν υπήρχε μεταφορά ούτε πρόνοια για ξενοδοχεία. Από τις 880 πτήσεις έχουν πραγματοποιηθεί μόλις 330.

Αυτήν την ώρα περιμένουν μέσα στο αεροσκάφος για Αθήνα 3 ώρες να ψεκάσουν αντιψυκτικό στην πίστα που δεν είχαν άμεσα διαθέσιμο. 

Στην ίδια πτήση έχουν εγκλωβιστεί και οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν ταξιδέψει να δουν το ματς με την Freiburg και δεν μπόρεσαν να πετάξουν πίσω για Ελλάδα.






@meteoextrema #AVISO ❄️ #ULTIMAHORA Fuerte nevada en #Munich #Alemania 🇩🇪 La #nevada más intensa en casi 20 años paralizó el tráfico y el transporte público, se suspendieron por completo las operaciones de autobús, tranvía y S-Bahn #Muenchen #München #Germany #snow #nieve #neige #bayern #bayernmunich ♬ sonido original - Naturaleza Extrema