Οι ισραηλινές δυνάμεις (IDF) βομβάρδισαν ξανά την περιοχή Χαν Γιουνίς στα νότια της Γάζας, προκαλώντας πλήγμα σε πολυκατοικία, από το οποίο σκοτώθηκαν 10 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 22, όπως μετέδωσε το Reuters, επικαλούμενο το προσκείμενο στη Χαμάς πρακτορείο Shehab.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στο Ισραήλ - Haaretz: Η Χαμάς θα απελευθερώσει 30 παιδιά και 20 γυναίκες έναντι περιοδικής κατάπαυσης του πυρός

Τις ίδιες πληροφορίες επιβεβαιώνει ανταποκριτής του Al Jazeera στην περιοχή στα νότια της Γάζας, διευκρινίζοντας ότι η επίθεση του Ισραήλ σημειώθηκε στο προάστιο Χάμαντ, βορειοδυτικά της πόλης Χαν Γιούνις.

Ο απολογισμός των θυμάτων του πολέμου στο Ισραήλ, σύμφωνα με τη Χαμάς

Μεταξύ των νεκρών συμπεριλαμβάνονται παιδιά και γυναίκες, επισημαίνεται στο σχετικό ρεπορτάζ. Βίντεο που κυκλοφορεί στα social media φέρεται να δείχνει τη μεγάλη καταστροφή που προκάλεσε ο βομβαρδισμός του Ισραήλ στη Χαν Γιουνίς.

Σύμφωνα με απολογισμό που έδωσε νωρίτερα στη δημοσιότητα η κυβέρνηση της Χαμάς, 14.128 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και περίπου 33.000 έχουν τραυματιστεί σε επιθέσεις των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη του πολέμου στις 7 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι 5.840 παιδιά και 3.920 γυναίκες, αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.

Προσοχή – Βίντεο με σκληρές εικόνες: