Νεκρός είναι ο μαχητής της Χαμάς που βεβήλωσε το νεκρό σώμα της 22χρονης Σάνι Λουκ, από την Γερμανία. Η 22χρονη ήταν μια από τους ομήρους της Χαμάς. Δυστυχώς βρήκε τραγικό θάνατο και σε βίντεο που ανάρτησαν οι μαχητές της Χαμάς, η αδελφή της αναγνώρισε το γυμνό σώμα της που περιέφεραν πάνω σε ένα φορτηγάκι οι μαχητές της Χαμάς.

Ειδικότερα τον μαχητή της Χαμάς που έφτυσε και έσερνε το γυμνό σώμα της Σάνι Λουκ στη Γάζα, σκότωσαν οι ισραηλινοί στρατιώτες όπως υποστηρίζει η οικογένειά της. 

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στο Ισραήλ: Κομάντος ψάχνουν στο νοσοκομείο Αλ Σίφα για πολεμοφόδια της Χαμάς (Εικόνες)

Η 22χρονη Σάνι, Γερμανίδα υπήκοος και καλλιτέχνης τατουάζ, απήχθη από ένα μουσικό φεστιβάλ κοντά στο Κιμπούτς Ουρίμ, στο Ισραήλ, στις 7 Οκτωβρίου. Η οικογένεια της Σάνι φέρεται να αποκάλυψε ότι ο δράστης της κόρης της είχε εξοντωθεί από τον στρατό του Ισραήλ.

Η Σάνι κηρύχθηκε τελικά νεκρή στις 30 Οκτωβρίου, αφού ένα τμήμα του κρανίου της βρέθηκε στο σημείο του αιματοκυλίσματος του φεστιβάλ Σούπερ Νόβα. Ήταν μια πικρή είδηση για την οικογένειά της που ήλπιζε ότι ήταν ζωντανή και ότι την κρατούσαν όμηρο οι μαχητές της Χαμάς.

Η μητέρα της Σάνι, Ρικάρντα, φέρεται τώρα να αποκάλυψε στον τηλεοπτικό παρουσιαστή Ράμπι Σμάλεϊ ότι οι IDF εντόπισαν και σκότωσαν “το κτήνος της Χαμάς” που ήταν υπεύθυνο για τη “βεβήλωση” του σώματος της κόρης της.

 

Πηγή: news.com.au