Να ανυψώσει το ηθικό των στρατιωτών του Ισραήλ επιχείρησε ο Μπένιαμιν Νετανιάχου με επιστολή που έστειλε στους εκπρόσωπους των IDF.

Ο Νετανιάχου θέλησε να εμψυχώσει αλλά και να δηλώσει παρών στη μάχη την ώρα οι ανταλλαγή ρουκετών μαίνονται στη Γάζα με τους άντρες της Χαμάς και στα βόρεια σύνορα με τη Χεζμπολάχ. 

Διαβάστε επίσης: Άντονι Μπλίνκεν: Το Ισραήλ έχει δικαίωμα και υποχρέωση να υπερασπιστεί τον εαυτό του

 Το μήνυμα Νετανιάχου στους στρατιώτες του Ισραήλ

 «Ο σημερινός αγώνας κατά των δολοφόνων της Χαμάς είναι ένα ακόμη κεφάλαιο στην ιστορία της εθνικής μας αντίστασης, που μαίνεται εδώ και γενιές. Θα θυμόμαστε πάντα τη φρικτή σφαγή του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου 2023. Μπροστά στα μάτια μας στέκονται οι αδελφοί και οι αδελφές μας που δολοφονήθηκαν, τραυματίστηκαν, απήχθησαν, οι πεσόντες των IDF και των δυνάμεων ασφαλείας. Στο όνομά τους και για χάρη τους ξεκινήσαμε μια εκστρατεία, σκοπός της οποίας είναι η καταστροφή του σκληρού και δολοφονικού εχθρού Χαμάς-ISIS, η επιστροφή των απαχθέντων και η αποκατάσταση της ασφάλειας στη χώρα μας, στους πολίτες και στα παιδιά μας» ανέφερε στην επιστολή του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Ο Νετανιάχου πρόσθεσε ότι «πρόκειται για έναν πόλεμο μεταξύ των υιών του φωτός και των υιών του σκότους. Δεν θα εγκαταλείψουμε την αποστολή μας μέχρι το φως να νικήσει το σκοτάδι - το καλό θα νικήσει το ακραίο κακό που απειλεί εμάς και ολόκληρο τον κόσμο».