Σοκαριστικό είναι το βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που το συνεργείο του ΣΚΑΪ βρέθηκε μεταξύ πυροβολισμών σε διαμαρτυρία υπέρ της Χαμάς σε πόλη της Δυτικής Όχθης, ενώ συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και των ισλαμιστών για 15η ημέρα.

Ο κίνδυνος για τους δημοσιογράφους που έχουν πάει στο Ισραήλ και στις υπόλοιπες περιοχές της Μέσης Ανατολής για να καλύψουν τον πόλεμο με τη Χαμάς είναι άμεσος και διαρκής. Έτσι και για το συνεργείο του ΣΚΑΪ, με τον Χρήστο Νικολαΐδη και τον οπερατέρ Σάββα Αϊδινίδη να κινδυνεύουν από πυροβολισμούς.

Εν μέσω πυρών οι δημοσιογράφοι στη Δυτική Όχθη

Συνεργείο του ΣΚΑΪ κινδύνευσε σε διαδήλωση υπέρ της Χαμάς στην πόλη Ναμπλούς στη Δυτική Όχθη, με τον δημοσιογράφο Χρήστο Νικολαΐδη και τον οπερατέρ Σάββα Αϊδινίδη να βρίσκονται εν μέσω πυρών, ενώ συνεχίζεται ο πόλεμος των ισλαμιστών με το Ισραήλ.

Ο Χρήστος Νικολαϊδης και ο Σάββας Αϊδινίδης εγκλωβίστηκαν και βρήκαν καταφύγιο σε πολυκατοικία. Με ψυχραιμία ειδοποίησαν το ελληνικό και το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών αλλά και τους συναδέλφους τους, με τον δημοσιογράφο να δίνει το στίγμα του. 

Και το BBC «τρέχει να κρυφτεί» σε ζωντανή μετάδοση

Δημοσιογράφος του BBC άρχισε να τρέχει σε ζωντανή μετάδοση, καθώς έπρεπε να καλυφθεί από τις ρουκέτες που έπεφταν στο σημείο.

Αυτό έπαθε και το BBC, καθώς την ώρα της ζωντανής μετάδοσης, άρχισαν να πέφτουν ρουκέτες και ο δημοσιογράφος έτρεξε να καλυφθεί. 

Υπενθυμίζεται ότι σκοτώθηκε και ένας δημοσιογράφος του Reuters από ισραηλινό όλμο στα σύνορα με τον Λίβανο, κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με τη Χεζμπολάχ.