Viral στο TikTok έγινε ένα βίντεο που δείχνει έναν άνδρα που έπεσε σε ένα ποτάμι για να σώσει τον σκύλο του από ένα άγριο καγκουρό, που ήταν έτοιμο να τον πνίξει.

Στο βίντεο στο TikTok, με λεζάντα «οι πολεμικές τέχνες είναι για όλους, ακόμη και για τα καγκουρό», ο σκύλος φαίνεται να κρατιέται ακριβώς πάνω από το νερό από το καγκουρό.

Ο άντρας που σπεύδει να σώσει το κατοικίδιο, ακούγεται να βρίζει το καγκουρό λέγοντας: «Θα σου σπάσω το κεφάλι γα...ο. 'Ασε το σκύλο μου να φύγει».

Λίγα λεπτά αργότερα, το βίντεο καταγράφει το καγκουρό να επιτίθεται στον άνδρα, πριν το πλάνο χαθεί γιατί προφανώς έχει ξεκινήσει η μονομαχία με το άγριο ζώο.

Διαβάστε ακόμα: Viral το βίντεο με Αμερικανό τουρίστα που παίζει ξύλο με… καγκουρό στην Αυστραλία

Ακούγεται ο υπόκωφος ήχος μιας πάλης πριν το πλάνο δείξει το καγκουρό να στέκεται όρθιο στο ποτάμι απέναντι από τον άνδρα, με τον σκύλο πλέον ελεύθερο.

Ο άνδρας φαίνεται να εκτοξεύει νερό στο καγκουρό πριν επιστρέψει στην ακτή, ενώ γελάει με τον εαυτό του και βρίζει το ζώο, το οποίο μένει ασυγκίνητο.

H μονομαχία του κατοίκου με το καγκουρό που έγινε viral στο ΤikTok:

Σχολιαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να υποστηρίξουν τη γενναία πράξη του άνδρα, με έναν χρήστη να δηλώνει ότι θα «πάλευε και με καγκουρό» για το σκύλο του.

Άλλοι χρήστες από το εξωτερικό έμειναν άναυδοι από τη σύγκρουση με αυτό που θεωρείται ευρέως ως σύμβολο της αυστραλιανής κουλτούρας και πανίδας.