Την ώρα που το τρίτο τελεσίγραφο του Ισραήλ για εκκένωση της Γάζας εξέπνευσε στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής 15/10, πολλοί είναι οι Παλαιστίνιοι που αρνούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Παράλληλα, αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

*Διαβάστε εδώ: Πόλεμος στο Ισραήλ: Παλαιστίνιος φροντίζει ορφανό μωρό στη Λωρίδα της Γάζας (Βίντεο)


Πόλεμος στο Ισραήλ: Συγκλονίζει το βίντεο με γιατρό που μαθαίνει πως σκοτώθηκε ο γιος του σε ισραηλινό βομβαρδισμό

Κάποιοι από τους Παλαιστίνιους που παραμένουν στην περιοχή και στα νοσοκομεία της Γάζας είναι γιατροί και νοσηλευτές, για να φροντίσουν τα χιλιάδες θύματα των βομβαρδισμών από το Ισραήλ.

Ένας από αυτούς ήταν και ένας γιατρός σε νοσοκομείο της Γάζας, ο οποίος την ώρα που φρόντιζε θύματα βομβαρδισμών ενημερώθηκε πως και η δική του οικογένεια είχε χτυπηθεί από βόμβα των Ισραηλινών.

Το βίντεο που εδώ και λίγες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι σοκαριστικό, καθώς δείχνει τον γιατρό να μαθαίνει πως η οικογένειά του χτυπήθηκε από βόμβα.

Στη συνέχεια, διαπιστώνει ότι στο φορείο που έχει μπροστά του βρίσκεται η κόρη του, ενώ η γυναίκα του κλαίει δίπλα του απελπισμένη.

Έπειτα, βλέπει τον νεκρό του γιο σε ένα από τα φορεία και καταρρέει.

Σημειώνεται πως οι νεκροί στην Παλαιστίνη έχουν ξεπεράσει τους 2.300 μέσα σε λίγες μέρες. Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται περίπου 700 παιδιά.