Ο πόλεμος στο Ισραήλ έχει ήδη απολογισμό χιλιάδες νεκρούς και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το συμβάν βρίσκονται συνεχώς ενώπιον εκπλήξεων, ακόμα και οι πλέον πεπειραμένοι στο ρεπορτάζ. Ένας Ινδός από τους «Times» βρέθηκε στο πεδίο της μάχης, αφού εστάλη για να καλύψει τον πόλεμο στο Ισραήλ και οι ενδορφίνες μαζί με την αδρεναλίνη τον κατέκλυσαν. 



Ο Ινδός δημοσιογράφος μεταδίδει την ώρα που βρισκόταν σε πανικό με άλλους δημοσιογράφους και στρατιώτες, προκειμένου να προφυλαχτούν από μια ρουκέτα η οποία επρόκειτο να προσγειωθεί σε άγνωστο σημείο. Ο Ινδός μετέδιδε με ένταση στη φωνή την εξέλιξη και αυτό εξόργισε τον Ισραηλινό στρατιώτη, ο οποίος θεώρησε ότι έδινε μια παιχνιδίστικη βαρύτητα στον πόλεμο στο Ισραήλ, την ώρα της καταστροφής. 



Συγκεκριμένα, την ώρα που όλοι οι συνάδελφοί του ήταν σκυμμένοι και προσπαθούσαν να καλυφθούν, αυτός φώναζε μεταδίδοντας λεπτό προς λεπτό το τι γινόταν, εξοργίζοντας τον Ισραηλινό στρατιώτη, ο οποίος αναγκάστηκε να του επισημάνει 2-3 φορές να σταματήσει να φωνάζει.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο θρήνος του ανταποκριτή του BBC

Την άλλη πλευρά, εκείνη του θρήνου και της απώλειας, στον πόλεμο του Ισραήλ έδειξε ανταποκριτής του BBC και κάτοικος της Γάζας, που έκανε το πιο δύσκολο ρεπορτάζ της ζωής του στο νοσοκομείο της περιοχής του.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, ο δημοσιογράφος του BBC μαζί με τον καμεραμάν περπατούν στους διαδρόμους του νοσοκομείου, περιγράφοντας σκληρές εικόνες, με μικρά παιδιά να κλαίνε περιμένοντας βοήθεια, τραυματίες στο πάτωμα, σορούς σε λευκούς σάκους και τους συγγενείς να θρηνούν τους νεκρούς τους.

"Σήμερα είναι η πιο δύσκολη μέρα της καριέρας μου"

«Οι τραυματίες φωνάζουν για βοήθεια, ποτέ δεν θα μπορέσεις να ξεχάσεις αυτούς τους ήχους. Αναμέσα στους αγνοούμενους και τους νεκρούς, ο καμεραμάν βρήκε τον φίλο του τον Μάλικ που κατάφερε να επιβιώσει. Η οικογένειά του, όμως, δεν τα κατάφερε», λέει στο ρεπορτάζ ο ανταποκριτής του BBC.

«Αυτό είναι το τοπικό μου νοσοκομείο. Μέσα είναι οι φίλοι μου, οι γείτονές μου. Αυτή είναι η κοινότητά μου. Σήμερα είναι η πιο δύσκολη μέρα της καριέρας μου», λέει χαρακτηριστικά, λυγίζοντας από τη συγκίνηση.