Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
Bouzouxis_Astinomikos_Video_Grab
Διεθνή

Βίντεο: Λαρισαίος μπουζουξής έβαλε Βραζιλιάνα αστυνομικό να παίξει μπαγλαμά – “Θα σε πάρω στην Ελλάδα”

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βιντεάκι που δείχνει Λαρισαίο μπουζουξή να δίνει σε γυναίκα αστυνομικό στην Βραζιλία να παίξει μπαγλαμά

Λαρισαίος μπουζουξής βγήκε με το μπαγλαμαδάκι του στους δρόμους του Σάο Πάολο και προκάλεσε πανικό… Ο λόγος για τον Δημήτρη Κατσιούρα, που έκανε περιοδεία στη Βραζιλία.

Ο Λαρισαίος μουσικός, κατά την διάρκεια της περιήγησής του στην πόλη συνάντησε και κάποιους και άρχισε να τραγουδά το… κομμάτι «Τούτοι οι μπάτσοι που ‘ρθαν τώρα». Δεν δίστασε μάλιστα να προκαλέσει μια γυναίκα αστυνομικό να παίξει μπαγλαμά.

Η Βραζιλιάνα αστυνομικός όχι μόνο δέχτηκε την πρόσκληση του Δημήτρη Κατσιούρα, αλλά κατάφερε και να ενθουσιάσει τον Λαρισαίο μπουζουξή. «Έχεις και το νυχάκι το ωραίο το κόκκινο, με εμπνέεις!» της είπε.

«Αστυνομικός στο Σάο Πάολο παίζει μπαγλαμά στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Αυτό δεν ξαναέγινε. Κοριτσάρα μου θα σε πάρω Ελλάδα εσένα. Εκεί με τις χειροπέδες παρέα να είμαστε» ανέφερε επίσης στην ανάρτησή του στο Facebook.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Η έμπνευση της ημέρας στο κέντρο του Σάο Πάολο... Περιστοιχισμένα & όμορφα..👮💙🇧🇷 Οι περισσότεροι θα έρθουν στο σημερινό μας Live και το βίντεο δεν έγινε με κακιά πρόθεση και συναισθήμα... ✌️😎 ( Η επεξήγηση για τους χαζούς) #Brazil #SaoPaolo #Police Love να 'ουμε

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Katsiouras στις Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023