Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται μια 38χρονη μητέρα από τη Γιούτα, μετά από την αρνητική κριτική που έλαβε από χρήστες του διαδικτύου κάτω από την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επειδή αγκάλιασε τον έφηβο γιο της.

Η Άμπερ Ράιτ μίλησε στο today.com για την επίθεση που δέχτηκε, όταν δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο αγκάλιαζε τον γιο της μετά από έναν αγώνα φούτμπολ.

View this post on Instagram

A post shared by Amber Lund (@ambslund)


«Μου έγραφαν ότι τον αποπλανώ»

«Πλημμύριζα από περηφάνια για εκείνον. Ήμουν απλώς μια περήφανη μαμά που αγκάλιαζε το παιδί της», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπήρχαν άνθρωποι που θα μου έγραφαν ότι τον κακοποιώ σεξουαλικά, ότι τον αποπλανώ, ότι έπρεπε κάποιος να ειδοποιήσει την πρόνοια», επισήμανε η γυναίκα στο today.com.

Η ίδια η Ράιτ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Αυτό το αγόρι έχει και θα έχει πάντα την καρδιά μου. Όταν πλησίασα το μωρό μου, για να το αγκαλιάσω μετά τον αγώνα, κατευθείαν με σήκωσε ψηλά και με κράτησε στην αγκαλιά του. Μπορεί να ήταν 20 δευτερόλεπτα, 30 δευτερόλεπτα, ένα λεπτό, δεν έχω ιδέα.

Εκείνη τη στιγμή ο χρόνος σταμάτησε τελείως. Ειλικρινά δεν ξέρω τι καλό έχω κάνει για να μου αξίζεις, Μπριξ Ράιτ, αλλά είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή κάθε μέρας που σε έχω κοντά μου».

Λίγη ώρα αργότερα, δημοσίευσε στα social media άλλη μια φωτογραφία, στην οποία πόζαραν χαμογελαστοί μαζί, γράφοντας «Μόνο... εκείνος».
Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και συγκέντρωσε δεκάδες αρνητικά σχόλια.

Σημειώνεται ότι εκείνος ο αγώνας φούτμπολ ήταν ιδιαίτερα σημαντικός για τη μητέρα και τον γιο της, αφού ήταν η πρώτη φορά που επετράπη στον νεαρό να φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό 44, όπως είχε ζητήσει ο ίδιος, για να τιμήσει τον πατέρα του που αυτοκτόνησε στις 4 Απριλίου του 2021.

«Για την οικογένειά μας ήταν μία πολύ συγκινητική στιγμή», επισήμανε ο 16χρονος γιος της.

«Η μητέρα μου είναι η ηρωίδα της ζωής μου. Απλώς τη σήκωσα στην αγκαλιά μου μετά τον αγώνα, δεν πήδηξε πάνω μου. Η μαμά μου είναι το μοναδικό άτομο που βρισκόταν πάντα στο πλευρό μου», έγραψε ο νεαρός στο Instagram στις 7 Σεπτεμβρίου.

«Μεγάλωσα με έναν αλκοολικό πατέρα που ερχόταν και έφευγε όποτε ήθελε. Ήταν τέλειος όταν ήταν νηφάλιος όμως η προσωπικότητά του άλλαζε και γινόταν πιο σκοτεινή όταν έπινε. Ήταν η πρώτη φορά που με έβλεπε με αυτή τη φανέλα, γι' αυτό ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή για εμένα και για εκείνη. Ήταν απλώς μια μεγάλη αγκαλιά», έγραψε ο νεαρός στην ανάρτησή του.

*Πηγή: today.com