Ένα διαφορετικό πρόσωπο, επικεντρωμένο στον άνθρωπο και κυρίως στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη δείχνει η Ρεάλ Μαδρίτης με την απόφασή της να υιοθετήσει έναν 14χρονο από το Μαρόκο, ο οποίος έχασε την οικογένειά του στον σεισμό.

Ειδικότερα, το Μαρόκο «χτυπήθηκε» πριν από λίγες ημέρες από σεισμό 6,8 Ρίχτερ και περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Σε ένα χωριό κοντά στο Μαρακές μια ολόκληρη οικογένεια «ξεκληρίστηκε» και ο μοναδικός που έμεινε ζωντανός είναι ο 14χρονος Αμπντούλ.

Έχασε τους γονείς, τα δύο αδέλφια, τον παππού του και είναι πλέον μόνος. Όχι για πολύ όμως. Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημερώθηκε για όλα όσα συνέβησαν στον νεαρό οπαδό της και θα τον «υιοθετήσει». Ο μικρός θα μετακομίσει στη Μαδρίτη, θα ενταχθεί στην Ακαδημία της Ρεάλ και θα συνεχίσει το σχολείο.

Όνειρό του είναι να γίνει δάσκαλος ή γιατρός. Αυτό ήθελαν και οι γονείς του. Ο Αμπντούλ Ραχίμ συναντήθηκε με τον δημοσιογράφο Αμάρ Χαντί που είναι ο ανταποκριτής του τηλεοπτικού δικτύου «Al-Arabiya» στο Μαρόκο και μίλησε για την τραγική του ιστορία.

Το βίντεο που ο μικρός φοράει τη φανέλα της Ρεάλ και μιλάει με τον δημοσιογράφο έκανε τον γύρο του κόσμου και η ομάδα της Μαδρίτης επικοινώνησε με τον σταθμό για να ανακοινώσει την απόφασή της και να ζητήσει τα στοιχεία του παιδιού.

Αργότερα όταν ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στον Αμπντούλ ότι θα τον «υιοθετήσει» η Ρεάλ το αγόρι έκλαψε!