Σε ένα σοκαριστικό βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αστυνομικές Αρχές του Λας Βέγκας των ΗΠΑ αποτυπώθηκε η επιχείρηση των αστυνομικών και οι εικόνες-σοκ που αντίκρισαν μπαίνοντας στο σπίτι της οικογένειας, αποκαλύπτοντας τον αληθινό εφιάλτη που ζούσαν καθημερινά επτά μικρά παιδιά, καθώς οι γονείς τους τα κακοποιούσαν, τα άφηναν νηστικά για μεγάλα διαστήματα και το πιο σοκαριστικό είναι ότι τα έκλειναν και σε κλουβιά!

Τα μικρά αδελφάκια από το Λας Βέγκας των ΗΠΑ έσωσαν αστυνομικοί που ύστερα από καταγγελίες πήγαν στο σπίτι και γλίτωσαν τα παιδιά από τα μαρτύρια που περνούσαν.



Δεν άνοιγαν την πόρτα

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ και χτύπησαν την πόρτα. Τα παιδιά που ήταν μέσα ήταν προφανώς δασκαλεμένα από τους γονείς του να μην ανοίγουν σε κανέναν. Δασκαλεμένα, βέβαια, υπό το καθεστώς του τρόμου και της απίστευτης κακοποίησης από τους γονείς τους.

Τα παιδιά, όπως φαίνεται στο βίντεο, αρχικά αρνούνταν να ανοίξουν την πόρτα στους αστυνομικούς για περίπου 10 λεπτά.

«Δεν έχουμε χτυπήσει, είμαστε καλά», ακούγεται να λέει ένα από τα παιδιά στους αστυνομικούς που ζητούσαν να τους ανοίξουν την πόρτα.

Τελικά τα παιδιά πείστηκαν να ανοίξουν. Οι εικόνες που κατέγραψαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της πόλης των ΗΠΑ ήταν γροθιά στο στομάχι.

Χτυπημένα και κλειδωμένα στο κλουβί

Οι αστυνομικοί μπήκαν αρχικά στο υπνοδωμάτιο. Εκεί βρήκαν 6 παιδιά –ηλικίας 2 έως 11 ετών– μόνα τους με δύο σκυλιά. Δύο από τα παιδιά, ένας 11χρονο αγόρι και ο 9χρονος αδελφός του, ήταν κλειδωμένα μέσα σε ένα κλουβί.

Το 11χρονο αγοράκι ήταν χτυπημένο. Είπε πως τον χτύπησε ο πατέρας γιατί επιχείρησε να αποδράσει από το κλουβί, καθώς ήταν στριμωγμένο και υπέφερε εκεί.

Το παιδί είπε στην αστυνομία ότι ο πατέρας του το είχε χτυπήσει με σχοινιά, ζώνες και ένα τηγάνι.

Ένας από τους αστυνομικούς προσπαθεί να ηρεμήσει το παιδί και να του δείξει ότι δεν πρέπει να φοβάται πλέον: «Δεν είσαι κακό παιδί, απλώς αυτή είναι μια πραγματικά άθλια κατάσταση. Και θα σου βρούμε βοήθεια. Αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί».

Ο πατέρας πίστευε ότι ο 11χρονος ήταν νεκρός

Οι αστυνομικοί είπαν ότι το 11χρονο αγόρι είχε «δύο μαύρα πρησμένα μάτια, πολλαπλά σημάδια και μώλωπες σε όλο του το σώμα και ήταν αδυνατισμένο».

Ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά είχε χτυπηθεί τόσο άσχημα που ο πατέρας του, ο συλληφθείς Τράβις Ντος, είπε στη μητροπολιτική αστυνομία του Λας Βέγκας των ΗΠΑ ότι πίστευε ότι ο 11χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Δεν τους έδιναν φαγητό για μέρες

Το παιδί είπε στους αστυνομικούς ότι υπήρχαν διαστήματα που οι γονείς του δεν του έδιναν φαγητό για μέρες. Άλλες φορές αναγκαζόταν να μοιράζεται το ελάχιστο φαγητό που είχε με τα αδέρφια του.

«Έλεγε συνέχεια ότι ήταν διαρκώς πεινασμένος και γι’ αυτό έκλεβε φαγητό από σκουπίδια. Μοιραζόταν μία πατάτα με τα έξι αδελφάκια του», ανέφερε ένας από τους αστυνομικούς.

Ο ντετέκτιβ είπε ακόμη ότι το παιδί τού ανέφερε πως ήταν κλειδωμένο στο κλουβί «όλη μέρα, κάθε μέρα».

Ο πατέρας Τράβις Ντος παραπέμφθηκε από το σώμα ενόρκων νωρίτερα αυτόν τον μήνα με 40 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της κακοποίησης παιδιών, σύμφωνα με την εφημερίδα The Post.

Η Αμάντα Στάμπερ, η οποία είναι η βιολογική μητέρα του 2χρονου παιδιού και μητριά των άλλων παιδιών, παραπέμφθηκε επίσης σε δίκη και αντιμετωπίζει 7 κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι η Στάμπερ εργαζόταν ως ιερόδουλη υπό τον Ντος και γνώριζε ότι ο σύντροφός της κακοποιούσε τα παιδιά. Φαίνεται, όμως, πως και η ίδια ήταν θύμα κακοποίησης.