Συννέφιασε ο παράδεισος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ; Οι φήμες ότι το... καράβι του γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ οδεύει ολοταχώς στα βράχια φουντώνουν.

Το RadarOnline ανέφερε την Τρίτη ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ «περνούν χρόνο χωριστά για να αυτοϊαθούν και να ξαναχτίσουν τον δεσμό τους». «Προσπαθούν να καταλάβουν τι τους... χτύπησε. Ο Χάρι δεν ταιριάζει στον κόσμο της Μέγκαν», είπε μια πηγή στο πρακτορείο, προσθέτοντας ότι φεύγει στην Αφρική ελπίζοντας να «βρει τον εαυτό του». Η πηγή πρόσθεσε επίσης ότι οι Σάσεξ «δέχονται τεράστια οικονομική πίεση να χρηματοδοτήσουν τον πλούσιο τρόπο ζωής τους στην Καλιφόρνια, της έπαυλής τους 14 εκατ. δολαρίων και της τεράστιας ασφάλειας και των δικαστικών εξόδων που προέκυψαν στην πορεία. Αυτό το άγχος, σε συνδυασμό με τα συναισθηματικά τους προβλήματα, έχει κάνει τη ζωή τους κόλαση», συνέχισε η πηγή. «Το να αφιερώνουν χρόνο σε διαφορετικές ηπείρους ελπίζουμε ότι θα τους βοηθήσει να βρουν ό,τι χρειάζονται για να προχωρήσουν».

Άλλη ανώνυμη πηγή πρόσθεσε ότι το ζευγάρι «είχε πουλήσει την έπαυλή του στο Montecito» και ότι ο Χάρι «έμενε σε άλλο μέρος», γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε τελικά από καμία πληροφορία. Ωστόσο, πηγή του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού διαβεβαίωσε την Page Six ότι οποιαδήποτε εικασία για χωρισμό είναι αναληθής. «Δεν είναι αλήθεια, είναι κυριολεκτικά κάτι που επινόησαν», τόνισε, διευκρινίζοντας ότι ο Χάρι επεξεργάζεται σχέδια επιστροφής του στην Αφρική σόλο για ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix.

Η πηγή του RadarOnline είπε ότι ο Χάρι νιώθει «σαν τον εαυτό του» όταν βρίσκεται στην ήπειρο, την οποία θεωρεί «δεύτερο σπίτι του».

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 20/7