Μεθυσμένοι άνδρες σπάνε πλάκα με τις αντιδράσεις έντρομων επιβατών πτήσης από το Περθ της Αυστραλίας με προορισμό το Μπαλί, όταν τους λένε ότι υπάρχουν βόμβες στο αεροπλάνο.

Η πτήση περίπου 100 ατόμων έμεινε στον «αέρα» όταν ένας 28χρονος και ένας 29χρονος εμφανώς μεθυσμένοι μπήκαν στο αεροπλάνο της «AirAsia» που θα εκτελούσε την πτήση από το Περθ της Αυστραλίας προς Μπαλί και ξεκίνησαν να φωνάζουν ότι έχουν βάλει βόμβες στο αεροπλάνο.

Το δίδυμο των ανδρών δημιούργησε τεράστια αναστάτωση την περασμένη Τρίτη (18/07) με αποτέλεσμα να κληθούν φρουροί ασφαλείας για να τους απομακρύνουν από το ασφυκτικά γεμάτο αεροσκάφος.

«Ήταν τόσο εμφανώς μεθυσμένοι πριν καν μπουν στο τούνελ»

Πλάνα που τραβήχτηκαν από τους επιβαίνοντες δείχνουν τους φασαριόζους άνδρες να έρχονται αντιμέτωποι με τους φρουρούς στον διάδρομο του αεροπλάνου, ενώ ακολούθησε τσακωμός ανάμεσά τους για να γλιτώσουν τη σύλληψη, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daly Mail.

Ύστερα από τη μικρή μάχη που μεσολάβησε, κατάφεραν να τους περάσουν χειροπέδες και να τους απομακρύνουν από τον διάδρομο του αεροπλάνου και οι επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

«Ήταν τόσο εμφανώς μεθυσμένοι πριν καν μπουν στο τούνελ. Έπιναν από το μπουκάλι», είπε μία επιβάτιδα εκνευρισμένη για την πτήση που ακυρώθηκε. Ένας άλλος επιβάτης περιέγραψε πως «άρχισαν να βρίζουν και να μιλούν για βόμβες στο αεροπλάνο, τρομοκρατηθήκαμε».

Το περιστατικό άφησε τους υπόλοιπους επιβάτες να κάθονται στην πίστα για τρεις ώρες προτού ανακοινωθεί η ακύρωση της πτήσης. Στο μεταξύ οι αρμόδιοι έκαναν φύλλο και φτερό το σκάφος προκειμένου να διαπιστώσουν αν έλεγαν πράγματι αλήθεια για τις βόμβες ή ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Τελικά δεν βρήκαν τίποτα απειλητικό.

Παρότι και στους δύο άνδρες επιβλήθηκε πρόστιμο 500 δολαρίων στον καθένα, εμφανίστηκαν αμετανόητοι για την πλάκα που έκαναν, χωρίς να καταλαβαίνουν τον λόγο της ακύρωσης της πτήσης.