Τον 51χρονο Βασίλη Βεργούλη συνέλαβαν οι αρχές της Αυστραλίας για την δολοφονία της συζύγου του, Αλεξάνδρας και τον βαρύτατο τραυματισμό της 22χρονης κόρης τους, Ντανιέλα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αδελαΐδα. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όπου γείτονες κατήγγειλαν ότι άκουσαν πυροβολισμούς, βρήκαν την 51χρονη νεκρή και την 22χρονη τραυματισμένη, έξω από το γκαράζ. Τόσο η Αλεξάνδρα όσο και η Ντανιέλα είχαν πυροβοληθεί. Η 51χρονη σκοτώθηκε ακαριαία και η κόρη της μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.







Τρόφιμα και φάρμακα

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ΜΜΕ από την Αυστραλία, μητέρα και κόρη δέχθηκαν τους πυροβολισμούς την ώρα που έφερναν τρόφιμα και φάρμακα στον 51χρονο Βεργούλη καθώς η οικογένεια ζούσε σε διαφορετικά σπίτια. Μετά την φρικτή ανακάλυψη οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το σπίτι με τον 51χρονο, ο οποίος εργάζεται ως φυσικοθεραπευτής στην Αδελαΐδα, να οχυρώνεται για περίπου τρείς ώρες πριν τελικά παραδοθεί. Για την ώρα, το κίνητρο της επίθεσης παραμένει άγνωστο.