Το τρίτο τους παιδί, ένα αγοράκι που ονομάζεται Frank Alfred Odysseus Johnson ή Frankie υποδέχθηκαν στην οικογένειά τους ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι.

Η κυρία Τζόνσον, 35 ετών, έκανε την ανακοίνωση στο Instagram, όπου μοιράστηκε φωτογραφίες του νεογέννητου, που είναι το όγδοο παιδί του Τζόνσον και ο δεύτερος γιος της Κάρι.

Γράφοντας δίπλα στις φωτογραφίες, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, η οποία είναι ήδη μαμά του Wilfred, τριών ετών και της Romy, 18 μηνών, αποκάλυψε τον ερχομό και τα ονόματα του νεογέννητου με μια σειρά από αξιολάτρευτες φωτογραφίες.

Η Κάρι, φορώντας ένα λευκό φόρεμα, φαίνεται να κρατά το μωρό και να το κοιτάζει με λατρεία. Μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες του Φράνκι που τον σκεπάζει ο μεγάλος του αδερφός Γουίλφ και ξαπλωμένος σε ένα καλάθι.

Η κα. τζόνσον έγραψε: «Καλώς ήρθες στον κόσμο Frank Alfred Odysseus Johnson, γενηθείς στις 5 Ιουλίου στις 9.15 π.μ. (Μπορείτε να μαντέψετε ποιο όνομα διάλεξε ο άντρας μου;!)

«Λατρεύω κάθε λεπτό της νυσταγμένης φούσκας του μωρού. Το να βλέπω τους δύο μεγαλύτερους μου να αγκαλιάζουν τον νέο τους αδερφό με τόση χαρά και ενθουσιασμό ήταν το πιο υπέροχο πράγμα που είδα. Είμαστε όλοι εκστασιασμένοι. «Ευχαριστώ πολύ την απίστευτη ομάδα μητρότητας του NHS στο UCLH. Πραγματικά είναι οι πιο καταπληκτικοί, περιποιητικοί άνθρωποι. Νιώθω τόσο απέραντη ευγνωμοσύνη.

«Τώρα, μπορεί κανείς να προτείνει κάποια καλή σειρά/σετ κουτιών για φαγοπότι κατά τη διάρκεια του θηλασμού; 'Ώρα για ποτό'.

Το μωρό είναι το τρίτο που αποκτά μαζί το ζευγάρι, αλλά το όγδοο του αρθρογράφου της Daily Mail, Μπόρις Τζόνσον. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει τέσσερα παιδιά από τον γάμο του με τη δικηγόρο Marina Wheeler. Έχει επίσης ένα πέμπτο παιδί, τη Stephanie Macintyre, με τη σύμβουλο τέχνης Helen Macintyre.

Ο Τζόνσον πήρε το όνομα Γουίλφρεντ από τον παππού του Τζόνσον με το ένα από τα μεσαία του ονόματα Λόρι να είναι από τον παππού της και το άλλο ήταν Νίκολας, από έναν γιατρό που θεράπευε τον πρώην βουλευτή ενώ μάχονταν με τον Covid στο νοσοκομείο St Thomas στο Λονδίνο.

Η κόρη τους Romy πήρε το όνομά της από τη θεία της κυρίας Johnson, Rosemary, το μεσαίο της όνομα Iris είναι το ελληνικό ουράνιο τόξο και το τρίτο της όνομα Charlotte ήταν ένας φόρος τιμής στην αείμνηστη μητέρα του κ. Johnson.

Τον Μάιο η κυρία Τζόνσον ανακοίνωσε ότι περιμένει το τρίτο της παιδί, προσθέτοντας ότι η άφιξη έγινε μόλις πριν από εβδομάδες. Μοιραζόταν τα νέα της εγκυμοσύνης της στο Instagram και έλεγε ότι ένιωθε «αρκετά εξαντλημένη» τους τελευταίους οκτώ μήνες, προσθέτοντας, «ανυπομονούμε να συναντήσουμε αυτό το μικρό» σε λίγες εβδομάδες.