Ανείπωτη φρίκη στην Ινδονησία. Αιμομίκτης πατέρας παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τα επτά μωρά που γέννησε η κόρη του, με την οποία συνευρίσκονταν για μια περίοδο 11 ετών κατόπιν συμβουλής ενός σαμάνουΤα φρικτά εγκλήματα ήρθαν στο φως αφού πέντε σκελετοί μωρών ανακαλύφθηκαν από εργάτες που καθάριζαν μια περιοχή όπου βρισκόταν παλιότερη μια μικρή λίμνη σε ένα χωριό στην Κεντρική Ιάβα στις 15 Ιουνίου.

Η αστυνομία ερεύνησε τα φρικιαστικά ευρήματα και ανέκρινε τον ύποπτο, ο οποίος λέγεται ότι είναι ένας 57χρονος που ταυτοποιείται μόνο ως «R».

Ο συλληφθείς ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την 25χρονη κόρη του από την εφηβεία της, ισχυριζόμενος ότι ένας σαμάνος του είχε υποσχθεί ότι με αυτόν τον τρόπο θα γινόταν πλούσιος. Επτά μωρά γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ο πατέρας παραδέχτηκε ότι τα σκότωσε όλα διά ασφυξίας πριν τα θάψει στη λίμνη, αναφέρουν οι Straits Times.

indo2
indo1

Ο Σαμάνος

Ενώ εργαζόταν ως οικοδόμος το 2011, ο άνδρας πιστεύεται ότι συναντήθηκε με έναν σαμάνο. Του είπαν ότι αν ήθελε να γίνει πλούσιος θα έπρεπε να κάνει σεξ με την κόρη του επτά φορές.


Η κόρη του δολοφόνου, που αναφέρεται μόνο ως «Ε», είναι το παιδί του με την τρίτη σύζυγό του. Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας φέρεται να είπε: «Η μητέρα δεν μπορούσε να κάνει πολλά, γιατί ο ύποπτος την είχε απειλήσει ότι αν μιλούσε θα τη σκότωνε». Η μητέρα του θύματος λέγεται ότι γνώριζε την παράνομη σεξουαλική σχέση, και μάλιστα κάθε φορά βοηθούσε την κόρη της να γεννήσει.

Ενώ βρέθηκαν πέντε σοροί, οι σκελετοί δυο από τα μωρά εξακολουθούν να μην έχουν εντοπιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες στην περιοχή με σκύλους ανιχνευτές.