Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση τουριστικού υποβρυχίου Titan, το οποίο επρόκειτο να κάνει περιήγηση στο θρυλικό ναυάγιο του Τιτανικού. Στο βαθυσκάφος υπάρχει η δυνατότητα παροχής οξυγόνου για 96 ώρες και πλέον -θεωρητικά- έχει εξαντληθεί.

Παρά τους φόβους ότι δεν υπάρχουν αποθέματα οξυγόνου στο βαθυσκάφος, η ακτοφυλακή των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τις επιχειρήσεις «διάσωσης» του Titan και των πέντε επιβαινόντων. Και όσο περνούν οι ώρες και η αγωνία κορυφώνεται, οι χρήστες στο Twitter «ξέθαψαν» ένα βίντεο που συνδέει και αυτό το γεγονός με τους Simpsons.

Στο βίντεο, που έχει γίνει viral, ο Homer Simpson και ο βιολογικός του πατέρας είναι έτοιμοι να καταδυθούν στον βυθό για να ανακαλύψουν τον θησαυρό του ναυαγίου Piso Mojado. Ο ήρωας μπαίνει στο μονοθέσιο υποβρύχιο και περιπλανιέται στον βυθό μέχρι τη στιγμή που φαίνεται να σφηνώνει σε μια σπηλιά με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του εξαιτίας της έλλειψης... οξυγόνου.

Δείτε το βίντεο:


Σημειώνεται ότι το βίντεο με τους Simpsons γίνεται viral, την ίδια ώρα που οι πέντε επιβαίνοντες του Titan, δεν έχουν πια οξυγόνο αφού σύμφωνα με την αμερικανική ακτοφυλακή, η παροχή οξυγόνου μέσα στο υποβρύχιο θα εξαντλούνταν στις 14:08 ώρα Ελλάδας.