Τούρκος παρουσιαστής έβγαλε on air τα ρούχα του για να διαμαρτυρηθεί για το σεισμόπληκτο Χατάι. Το βίντεό του φυσικά έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεό του θύμισε σε όλους πως εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι πολίτες είναι παρατημένοι στο έλεος, καθώς επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία. Ο Τούρκος παρουσιαστής Αλί Γιολντζού γδύθηκε στον αέρα της εκπομπής του διαμαρτυρόμενος για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο Χατάι.

 «Μην αλλάξετε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασής σας, θα διαμαρτυρηθούμε. Πρώτα βγάζω το μικρόφωνο. Μετά θα βγάλω και το σακάκι. Ίσως αυτή τη φορά ακούσουν τη φωνή μας. Διότι μετά τον σεισμό κάναμε πολλές εκκλήσεις. Τα είπαμε στα τουρκικά, αραβικά, κουρδικά αλλά δεν μας άκουσαν και δεν μας κατάλαβαν. Δεν θέλησαν να κάνουν κάτι για την επαρχία του Χατάι», ανέφερε χαρακτηριστικά, όντας σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

 «Κι εγώ κάνω αυτό. Γιατί έβγαλα τα ρούχα μου; Διότι θέλω να ακουστεί η φωνή του Χατάι. Να κυκλοφορήσει στα κοινωνικά δίκτυα αυτή η φωνή μου. Για να μας ακούσει η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση. Εμείς μείναμε μόνοι», λέει μέσα σε απόγνωση.