Τα μέλη του σώματος ενός 23χρονου που σκοτώθηκε από επίθεση καρχαρία σε παραλία της Αιγύπτου, ανασύρθηκαν από το εσωτερικό της κοιλιάς του αρπακτικού. Ο πατέρας του άτυχου νεαρού ανέφερε ότι θα αποτεφρώσει τη σορό του γιου του και θα επιστρέψει τις στάχτες στη Ρωσία.

Ο 23χρονος Vladimir Popov από τη Ρωσία, που ζούσε στην Αίγυπτο, φαίνεται σε τρομακτικό βίντεο να δέχεται επίθεση από έναν καρχαρία τίγρη και να εξαφανίζεται κάτω από το νερό, ενώ ούρλιαζε για βοήθεια. Ο νεαρός βρισκόταν στο νερό μαζί με τη φίλη του, η οποία κατάφερε να βγει έξω. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε παραλία στην πόλη Χουργκάντα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, τον καρχαρία συνέλαβαν ειδικοί οι οποίοι τον θανάτωσαν και επιβεβαίωσαν ότι ήταν το αρπακτικό που επιτέθηκε στον 23χρονο, αφού εντόπισαν κομμάτια του σώματός του μέσα στο ζώο.

Η στιγμή της επίθεσης

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο φέρεται να είναι από την επίθεση, δείχνει έναν άνδρα να κολυμπά στο νερό πριν δεχτεί επανειλημμένη επίθεση από έναν καρχαρία που κάνει κύκλους γύρω του και στη συνέχεια εξαφανίζεται κάτω από το νερό.

Δύτης που έφτασε στο σημείο αμέσως μετά την επίθεση δήλωσε ότι οι άνθρωποι έσπευσαν να βοηθήσουν το θύμα. Ένας ναυαγοσώστης από ένα κοντινό ξενοδοχείο σήμανε συναγερμό, αλλά δεν μπόρεσαν να τον φτάσουν εγκαίρως, καθώς η επίθεση κράτησε δευτερόλεπτα.

Δείτε βίντεο: