Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή στο Δάστημα, καθώς λίγες ημέρες μετά τις ανακοινώσεις της NASA, η οποία παραδέχτηκε πως δεν έχει ξεκάθαρα σημάδια εξωγήινης ζωής αλλά συνεχίζει να ψάχνει, δύο αξιωματούχοι των ΗΠΑ ισχυρίζονται πως η χώρα τους έχει αποδείξεις για την ύπαρξη UFO.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Debrief, το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με θέματα άμυνας, επιστημών και εξωγήινης δραστηριότητας, ο Ντέιβιντ Γκρους, πρώην αξιωματούχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, υποστήριξε πρόσφατα ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν «άθικτα σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης», που αποκρύπτονται παράνομα από το Κογκρέσο.

Ο ίδιος, όπως αποκαλύπτει, υπέστη παράνομα αντίποινα από κυβερνητικούς αξιωματούχους όταν προσπάθησε να ενημερώσει το Κογκρέσο για τα ευρήματα και έβαλε τέλος στην καριέρα του έπειτα από 14 χρόνια στις μυστικές υπηρεσίες.

Ύπαρξη «εξωτικών υλικών»

Τα λεγόμενα του Γκρους επιβεβαιώνει και ο Τζόναθαν Γκρέι, νυν αξιωματούχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος μίλησε για την ύπαρξη «εξωτικών υλικών», προσθέτοντας: «Το φαινόμενο της μη ανθρώπινης νοημοσύνης είναι πραγματικό. Δεν είμαστε μόνοι».

Ο Γκρους υποστήριξε επίσης ότι, εδώ και δεκαετίες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι σύμμαχοί της συγκεντρώνουν στην κατοχή τους εξωγήινα αντικείμενα, από θραύσματα μέχρι και ολόκληρα άθικτα οχήματα. Οι αναλύσεις που έγιναν έδειξαν ότι τα αντικείμενα που ανακτήθηκαν είναι «εξωτικής προέλευσης», δηλαδή «μη ανθρώπινης νοημοσύνης, εξωγήινης ή άγνωστης προέλευσης». «Αυτή η εκτίμηση βασίζεται στις μορφολογίες των οχημάτων, στις δοκιμές της επιστήμης των υλικών και στην κατοχή μοναδικών ατομικών διατάξεων και ραδιολογικών υπογραφών», εξήγησε ο Γκρους. «Πρόκειται για ένα παγκόσμιο φαινόμενο, όμως ακόμη μας διαφεύγει μια παγκόσμια λύση», σημείωσε ο Γκρέι.

Της Πηνελόπης Μαρκάκη