Τα… έχασε όταν αντίκρισε μια αρκούδα στο αυτοκίνητό του. Ο λόγος για έναν αξιωματικό Άγριας Ζωής από τη βορειοανατολική περιφέρεια των «Πάρκων και Άγριας Ζωής» του Κολοράντο (CPW) που… βρήκε μια αρκούδα στο αυτοκίνητό του. Η αρκούδα «διέρρηξε» το όχημα, αλλά εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό.

Η πανέξυπνη αρκούδα είχε μυρίσει αρχικά το φαγητό που υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο και, όταν διαπίστωσε ότι ήταν άδειο, άδραξε την ευκαιρία και το... διέρρηξε ανοίγοντας την πόρτα, εισβάλλοντας σε αυτό και τρώγοντας την σκυλοτροφή που είχε φυλάξει μέσα ο  αξιωματικός.

Για κακή της τύχη όμως, η πόρτα ξαφνικά έκλεισε και εκείνη εγκλωβίστηκε μέσα. Το αποτέλεσμα ήταν να επιστρέψει ύστερα από λίγο ο οδηγός και να αντικρίσει πρώτη την... μουσούδα του άγριου ζώου κολλημένη στο παράθυρό του.

Όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο. Στο τέλος απελευθέρωσε το άγριο ζώο, ανοίγοντας την πόρτα. Η αρκούδα τότε το έβαλε στα πόδια και «χάθηκε» στο δάσος.

Σημειώνεται πως το βίντεο συνοδευόταν από μια προειδοποίηση της CPW προς τους πολίτες, να μην αφήνουν φαγητό σε οχήματα, καθώς οι αρκούδες μπορούν να το μυρίσουν και να παραβιάσουν τις πόρτες.