Μόνο λίγες ημέρες έχουν περάσει από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και ήδη τα πρώτα προβλήματα έχουν ξεκινήσει. Ο αδερφός του, ο πρίγκιπας Άντριου, σύμφωνα με πηγές στο Μπάκιγχαμ, ζήτησε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον αδερφό του.

Ο λόγος; Ο πρίγκιπας Άντριου θέλει να συναντήσει τον αδερφό του, βασιλιά Κάρολο για να του ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το σπίτι του στο Royal Lodge για να δοθεί στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιτ και τα τρία τους παιδιά.

Η βασιλική έπαυλη είναι ένα ακίνητο αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών και έκτασης 98 στρεμμάτων, πολύ μεγάλη για τον πρίγκιπα Άντριου και την πρώην συζύγου του, Σάρα Φέγκιουρσον, οι μόνοι που διαμένουν εκεί.

Πίσω από αυτήν την κίνηση, σύμφωνα με την Daily Mail, ίσως όμως να κρύβεται και κάτι ακόμη. Ίσως ο βασιλιάς Κάρολος θέλει να δείξει στον «ατιμασμένο» αδερφό του, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα λόγω της σχέσης του με τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν, πως πλέον αυτός αποφασίζει και δεν μπορεί να του γίνονται τα χατίρια, όπως όταν ζούσε η μητέρα τους Ελισάβετ.

Από την άλλη, ο πρίγκιπας Άντριου – όπως μεταδίδουν ΜΜΕ στην Βρετανία -  φέρεται να έχει πεισμώσει και να σκοπεύει να εξαντλήσει την 75ηετή μίσθωση, για την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο.