Tραγικό θάνατο βρήκε μοντέλο από την Ουκρανία σε ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ταϊλάνδη, όπου είχε πάει διακοπές με τον Πολωνό σύντροφό της. Ο 25χρονος άνδρας της τη σκότωσε και έπειτα την τεμάχισε με ένα πριόνι. Μάλιστα, φέρεται πως ζήτησε βοήθεια από έναν οδηγό ταξί για να ξεφορτωθεί το πτώμα της.

To ζευγάρι είχε κάνει check-in στο ξενοδοχείο στην Μπανγκόκ στις 29 Απριλίου.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε. Και οι δυο τους φαίνονταν ιδιαίτερα χαρούμενοι για το ταξίδι τους, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις κάμερες ασφαλείας που τους κατέγραψαν κατά την είσοδό τους στο ξενοδοχείο και πριν εισέλθουν στο δωμάτιό τους.

Το χρονικό

Ωστόσο, το πρωί της 15ης Μαΐου οι φρουροί ασφαλείας άρχισαν να υποπτεύονται πως κάτι δεν πάει καλά, όταν είδαν τον 25χρονο να εγκαταλείπει το κτίριο μόνος, νευρικός και βιαστικός, σέρνοντας τις αποσκευές του.

Ο νεαρός άνδρας σταμάτησε ένα ταξί, ο οδηγός του οποίου τηλεφώνησε αργότερα στο ξενοδοχείο για να ενημερώσει για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του πελάτη του. Όπως τους ανέφερε, του ζήτησε μέσω google translate να τον βοηθήσει να τεμαχίσει ένα πτώμα.

Πλάνα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δείχνουν τον άνδρα να βγαίνει από τον ανελκυστήρα, τρέμοντας, κρατώντας τη βαλίτσα του.

Μετά το τηλεφώνημα του οδηγού ταξί, το προσωπικό του ξενοδοχείου ανέβηκε στον 32ο όροφο, όπου βρισκόταν το δωμάτιο του ζευγαριού, και αντίκρισε το τεμαχισμένο σώμα της νεαρής γυναίκας.

Το πρόσωπό της ήταν γεμάτο αίματα και το αριστερό της χέρι είχε κοπεί από τον καρπό. Το κεφάλι της επίσης είχε κοπεί εν μέρει, ενώ έφερε τραύμα από μαχαίρι και στο στήθος.

Ένα πριόνι μες στα αίματα βρισκόταν δίπλα στο σώμα της. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ήταν νεκρή για περίπου μία ημέρα πριν ανακαλυφθεί, υποδηλώνοντας ότι σκοτώθηκε το Σαββατοκύριακο πριν από την προσπάθεια του συντρόφου της να διαφύγει.

Οι ερευνητές της υπόθεσης επικοινώνησαν με τον οδηγό ταξί στο πλαίσιο της ανάκρισης και ο δράστης συνελήφθη.