Ως «ηθικά λάθος» και «μ@λ@κί@» χαρακτήρισε το καθεστώς της τηλεργασίας ο Έλον Μασκ, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNBC.

Ο Έλον Μασκ, ο οποίος έχει τη φήμη του σκληρού αφεντικού, έχει απαγορεύσει την εξ αποστάσεως εργασία στο Twitter, από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας. Το ίδιο φυσικά είχε κάνει ακόμη και όταν τα μέτρα κατά του κορονοϊού ήταν αρκετά πιο αυστηρά.

Μιλώντας στο CNBC, o Έλον Μασκ σημείωσε ότι «οι άνθρωποι που σου φτιάχνουν το σπίτι σου ή το αμάξι σου δεν δουλεύουν από το σπίτι, οπότε γιατί έχεις την απαίτηση να δουλέψεις από το σπίτι;». Χαρακτήρισε, μάλιστα, την τηλεργασία ως μ@@@κία.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι οι άνθρωποι είναι πιο παραγωγικοί όταν βρίσκονται αυτοπροσώπως στον χώρο της εργασίας τους», δήλωσε στο CNBC. «Η τάξη των λάπτοπ ζει στο La La Land», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ανέφερε ότι παίρνει μόνο δύο ή τρεις ημέρες άδεια τον χρόνο, εργάζεται επτά ημέρες την εβδομάδα και κοιμάται έξι ώρες τη νύχτα. Τόνισε επίσης ότι είναι ηθικά λάθος για τους ανθρώπους της «γενιάς των laptop» να υποστηρίζουν την τηλεργασία, όταν οι εργαζόμενοι στον τομέα των υπηρεσιών, όπως το ανθρώπινο δυναμικό στα εργοστάσια, εξακολουθούν να πρέπει να προσέρχονται αυτοπροσώπως.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο