Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία το βίντεο στο οποίο φαίνεται η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού μιας 70χρονης γυναίκας με ποδήλατο στο Σάρεϊ, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε μεθυσμένος οδηγός, ο οποίος όχι μόνο δεν σταμάτησε όταν την χτύπησε, αλλά συνέχισε την πορεία του περνώντας πάνω από το κορμί της γυναίκας. 

Το βίντεο από το τροχαίο που σημειώθηκε τον περσινό Μάιο δόθηκε στη δημοσιότητα κατόπιν άδειας του θύματος σε μια προσπάθεια να τονιστούν οι κίνδυνοι από την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Στο βίντεο φαίνεται ο 43χρονος Στίβεν Σέλγουντ να χτυπάει το ποδήλατο με αναβάτη την 70χρονη σε μια διασταύρωση. Στη συνέχεια, δε, ο 43χρονος συνέχισε την πορεία του περνώντας πάνω από την άτυχη γυναίκα.

Δείτε το σκληρό βίντεο



Ψυχολογικά προβλήματα

Μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε η 70χρονη γυναίκα υπέστη τραύματα που, όπως ανακοινώθηκε, της έχουν αλλάξει τον τρόπο ζωής ενώ αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα.


Το δικαστήριο ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο 43χρονος τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε φυλάκιση δύο ετών και τριών μηνών, ενώ παράλληλα του απαγορεύτηκε η οδήγηση για τρία χρόνια.  

Η γυναίκα σε δήλωσή της στο δικαστήριο περιέγραψε πως δεν μπορεί να κάνει αρκετά από τα πράγματα που την ευχαριστούσαν, προσθέτοντας ότι πλέον φοβάται να βρεθεί σε περιβάλλον με αυξημένη κίνηση.