Περνάνε καλά στο BBC και αυτό βγαίνει προς τα έξω... κυριολεκτικά. Μια λάθος συνεννόηση χρόνου εξέθεσε παρουσιάστρια, η οποία εμφανίστηκε να τεντώνεται. Συγκεκριμένα, η Λουκουέσα Μπάρακ του BBC News θεώρησε ότι προέβη στον επίλογο του πρώτου μέρους της εκπομπής της, ωστόσο ατύχησε. «Σε όλο τον κόσμο και σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, αυτό είναι το BBC News», είπε αρχικά, με την εικόνα να αλλάζει και γκάιντες να παρουσιάζονται. Ωστόσο, η επιστροφή στο στούντιο του κρατικού καναλιού της Βρετανίας έδειξε την Μπάρακ να τεντώνεται

Πέρασαν δευτερόλεπτα που μοιάζουν με αιώνα, που θα έγραφε και ο στιχουργός, και η Μπάρακ έσπασε τη σιωπή της, αφού το... μικρόβιο της αμηχανίας είχε ταξιδέψει, εν είδει βρετανικού χιούμορ, μέσα από τα καλώδια και έχει μεταδοθεί στους τηλεθεατές. «Ένα από τα κορυφαία μας θέματα εδώ στο πρόγραμμα και παρακολουθούμε μια επίσκεψη…».

Ο τηλεκριτικός Σκοτ Μπράιαν, που συχνά δημοσιεύει αστείες στιγμές από τηλεοπτικές εκπομπές και το έβαλε στο twitter, περιέγραψε το στιγμιότυπο ως «αρκετά σουρεαλιστικό λεπτό στο κανάλι ειδήσεων του BBC».